2777
2789
عنوان

بعد از جداییم

69 بازدید | 2 پست

بچه ها حدود بیست روزه با کسی که دوسش دارم خودم کات کردن سر یه مسئله ایی  مغازش سر کوچمونه همیشه رد شدنی میبینمش سر موضوعی خودش یکی دوبار زنگ زد پیام داد تا ازم یه چیزیو بپرسه حتی یه هفته پیش منو ک دید زنگ زد گفت باید رو در رو ببینمت کارت دارم گفتم باشه تا شب پی دادم گفتم چیشد گفت یه اتفاق بد برام افتاده فردا میبینمت دیگ ن من زنگ زدنم نه اون موندم حالا ک تمومه چرا میزنگه بعد میرع باز با یه بهانه میادو میره...میخوام فراموشش کنم اما همش جلو چشامه رد شدنی میبینمش چیکار کنم دارم خیلی اذیت میشم

چون هنوز دوسش داری داری با خودت مقابله میکنی. اگر اون مساله ای که کات کردی خیلی مهمه پس دیگه حتی نباید پیام جواب بدی اگر قابل گذشته میتونی طبق یه شرایطی که براش میزاری ارتباط بگیری

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
چون هنوز دوسش داری داری با خودت مقابله میکنی. اگر اون مساله ای که کات کردی خیلی مهمه پس دیگه حتی نبا ...

نه مسئله زیاد مهمی نبود من زیادی حساس بودم الان مثل چی پشیمون شدم😂اما خب اونم هی میاد یه چی میگه میره خب بهم درخواست نداده باز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.