2777
2789
عنوان

نی نی سایت چرا اینجوریه واا

117 بازدید | 13 پست

جذب مردم به تاپیکت از جذب کردن و وایرال کردن پست تو اینستا سخت تره شده ، بیشتر از اینکه سوال ها رو هم جواب بدیم دنبال عکس دیدن و داستان شنیدن شدیم . چرا خب ؟ بهم کمک کنیم دیگه یکی دنبال دکتر میگرده اون یکی سوال درباره بچش داره یکی میخواد سرمایه گذاری کنه ،بازدید همه اینا خیلی کمتراز کسیه که میخواد عکس از صورتش بذاره یا موضوع دعوای دیشبش با جاری و مادرشوهرش یا مسئله خیانت دوست پسرش رو بگه شده . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب هم شما حق دارین هم کاربر ها چون الان مثلا من به شما بگم کجا وچطکر سرمایه گذاری کنید اگر یک درصد احتمال بدیم نشه  وضعیت شما خراب شه چی ؟ این مسائل واقعا تخصصی هست عزیزم ناراحت نشو از این چیز ها 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

خب هم شما حق دارین هم کاربر ها چون الان مثلا من به شما بگم کجا وچطکر سرمایه گذاری کنید اگر یک درصد ا ...

مردم از اینجا انتخاب نمیکنن که به صورت قاطع، ایده میگیرن . تو ایده دادن که میتونیم بهم کمک کنیم نمیتونیم ؟ 

نکنه تا قبل از این فکر می‌کردید کاربران این‌جا تیم امداد و نجات اجتماعی هستند که شبانه روز برای حل معضلات دیگران وقت و انرژی و حجم اینترنت خود رو در طبق اخلاص هزینه می‌کنند؟!

اومدن خودشون سرگرم بشن و از مطلبی که شما و دیگر افراد ناشناس  می‌گذارند به نحو دلخواه خودشون در جهت ارضای میل به حضور اجتماعی، ابراز وجود و... بهره ببرند.

نکنه تا قبل از این فکر می‌کردید کاربران این‌جا تیم امداد و نجات اجتماعی هستند که شبانه روز برای حل م ...

نمیدونم والا کمک کردن به هم نوع در حد توان و شاید جواب دادن به یه سوال رو جزو خصوصیات بارز انسان هایی میدونم که انسانیت و شرافت رو تو بوق و کرنا کردن و نسبت بهش از عالم و ادم هم طلبکار هستن . 

مردم از اینجا انتخاب نمیکنن که به صورت قاطع، ایده میگیرن . تو ایده دادن که میتونیم بهم کمک کنیم نمیت ...

بله خب در  ایده دادن میشه مشارکت کرد اما خب بیشتر تاپیک ها ترجیحشون تاپیک های فانه

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

نمیدونم والا کمک کردن به هم نوع در حد توان و شاید جواب دادن به یه سوال رو جزو خصوصیات بارز انسان های ...

بین اینکه به نیت کمک به دیگران وارد عرصه‌ای بشی و اینکه حالا داری دورهاتو می‌زنی و از قضا حوصله‌ات می‌کشه یک کلام بگی که شاید به کار دیگری بیاد خیلی تفاوت هست. 

این‌جا قاعدتاً کاربری که روزی چند ساعت از عمرش رو دور ریز می‌کنه دنبال چنین اهداف والایی نیست و چنین هدفی هم کسی داشته باشه جای مناسب برای کمک کرذنش اینجا نیست.