2777
2789
عنوان

یکی از دوستام بخاطر خطای پزشکی نابینا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2174 بازدید | 103 پست
نه وقتی نوزاد بوده کاملا سالم و بینا بدنیا میادولی چون زود بدنیا اومده بوده میزارنش توی دستگاه و توی ...

اون دستگاه زردی هست که اشعه داره و باعث نابینایی میشه عزیزم..منم بچم زردی داششت پرستار خیلی تاکید داشتن وقتی بچه رو میزارید داخل دستگاه حتمن چشم بند بزارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری نابیناست‌ ولی نی نی سایت دارههه؟جریان چیهه ب منم بگیین

با لپ تاپ میاد نی نی سایت و با لمس کردن جاهای کیبرد رو حفظه میدونه کدوم دکمه کدوم حرفه. و برای خوندن هم یه اپ داره اون براش میخونه نوشته هارو. فقط عکس نوشته هارو نمیتونه بخونه

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
میگه چیزی نمیبینه بیشتر صدا هست خواباش اگرم بیینه طبق چیزیه که خودش از دنیا تصور کرده با لمس کردن

اهان ،عزیرم چند سالشه

خریت خودتو ننداز گردن خدا   □■   رضا مارمولک 
با لپ تاپ میاد نی نی سایت و با لمس کردن جاهای کیبرد رو حفظه میدونه کدوم دکمه کدوم حرفه. و برای خوندن ...

شما پول دادی حساب کاربری خریدی؟مگه نمیتونستی خودت کاربری درست کنیظذ

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
بعد طبق اون گفته خواب رف اونجا ک بیناییش‌ برگرده؟

گفته باید سر تاریخ تولد اون امام باید بری حرمش ولی باید قبلش بهاش رو بپردازی و وقتی پرداختی و رفتی اونجا بینا میشی

ولی این نمیدونه منظور از بها چی بوده و باید چیو بپردازه

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
شما پول دادی حساب کاربری خریدی؟مگه نمیتونستی خودت کاربری درست کنیظذ

اون فانه عزیزم مال اشنا بوده

زنده باشه انشالله بعد ازین اتفاقای خوبی بردش آرزو میکنم

هر روز که زنگ میزنه به من فقط داره گریه میکنه اصلا قلبم هزار تیکه میشه منم اخر شبا همش گریه میکنم🥲🥲 همش میگه دوست دارم فقط یه بار برم بیرون یه بار رنگارو ببینم

چجوری نابیناست‌ ولی نی نی سایت دارههه؟جریان چیهه ب منم بگیین

سلام امضام رو همشو کامل بخونین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
آره سخته من دوتا برادرام کم بینا هستند خیلی غصه اشون رو دارم دوتاشون درس خونده فوق لیسانس کارمند ولی ...

همیشه میگفتم ای کاش کمبینا بودم. نابینا مطلق خیلی برام سخته.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.