بچه ها یکی از دوستام توی بچگی وقتی گذاشته بودنش توی دستگاه یادشون رفته چشاشو با دست ببندن و اینم اشعه خورده به چشمش و از همونموقع نابینا شده. خیلی خواب های عجیبی میبینه یه بار توی خواب یکی بهش گفته بود برو فلان جا اینکارو بکن بینا میشی ولی باید بهاش رو بپردازی و خودت باید کشف کنی بهاش چیه. لطفا براش دعا کنید خیلی ناراحته هر روز گریه میکنه واقعا خسته شده. هیچ تصوری از دنیا و رنگاش نداره🥲🥲 اگرم سوال یا کنجکاوی درباره زندگی نابیناها دارید میتونید بپرسید
حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره سخته من دوتا برادرام کم بینا هستند خیلی غصه اشون رو دارم دوتاشون درس خونده فوق لیسانس کارمند ولی هیچ دختری حاضر به ازدواج باهاشون نیست در حالیکه خونه هم دارن و کارهاشون خودشون میکنن چهرشونم خوبه فقط نمیتونن رانندگی کنن اه ک تمام زندگیم غصشون رو داشتم و دارم
ولی چون زود بدنیا اومده بوده میزارنش توی دستگاه و توی دستگاه چون اشعه هست باید چشمای نوزاد رو ببندن ولی اونا یادشون رفته و چشماشو نبستن اینم اشعه چشمش رو کور کرده
حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋