2777
2789
عنوان

عزیزانی که بچه کوچولو دارید آیا میدانستید آپارتمان جای دویدن نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بیا ساختمون ما طبقه چهارمی مون آهنگ میزارن صداش تا خوبه بغلی می‌ره طبقه سومیمون که دخترش کفش پاشنه بلند میپوشه راه می‌ره رو سر ما باباهه  با پسره دعوا می‌کنه طبقه اولیمونم که بوش این اسب میدوعع تو راه پله و همش مامانه با دختره یا با پسره میجنگه جیغ میزنم بابا هم 

حرف شما درسته

ولی تو ساعات منطقی بهتره با مردم راه بیایم

زمان ما هم کلی خواهر و برادر تو سن نزدیک به خودمون داشتیم

هم فامیل اکثرا نزدیک هم بودن و بچه تو سن ما داشتن

هم خونه‌ها حیاط دار بود

هم محیط امن‌تر بود و اینهمه دزدی و تجاوز و ماشین نبود که نشه رفت تو کوچه

بهتره مامانا مراقب باشن که این دویدنا دائمی یا تو ساعات نامتعارف نباشه، اگه همسایه مریض و پیر دارن مراعات کنن

ولی ما هم با مامانای بچه کوچیک‌دار و دل بچه راه بیایم به جایی برنمیخوره

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

دلایلی زیادی باعث این مشکلات هست 

یکی عدم ساخت اصولی آپارتمان ها که به لحاظ عایق بندی صفر

والدین بی نظم و بی برنامه که اوقات کودکان را پر نمی‌کنند 

و بچه ها مدام در حال دویدن و سر و صدا هستند 

برای جلب توجه و تخلیه خودشون 

و سوم در نظر نگرفتن خرید یا رهن منازلی  که در آن ها ساکنین سالمند یا فاقد فرزند هستند چون این افراد منزلشون ساکت هست 

و کوچک ترین صداها براشون گوش خراش محسوب میشه 

و شاکی میشند

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
دختر منه، یکجا نمیشینه. فقط موقع خواب بیحرکت🙃

دخترا جدیدا خیلی پر تحرکن آره بچشون دختره ، من خودم پسر دارم اصلا نمیدوه همش نشسته یا تاب بازی میکنه الانم دختر باردارم ماشالله چه حرکتایی میزنه بااینکه پنج ماهمه ولی پسرم تو شکمم اینجوری نبود🤣

آیا میدانید پارک و شهر بازی برای همین اختراع شد

آیا میدانید شاید کسی پول شهربازی نداشته باشد 

و کسی هر روز هفته نتواند پارک ببر وقت نباشد و اگر بجه کوچک باشد باز هم در خانه آرام نمی‌نشیند حتی اگر قبلش پارک رفته باشد

آری فرزندم لقمان حکیم نمیدانی😂

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

دخترا جدیدا خیلی پر تحرکن آره بچشون دختره ، من خودم پسر دارم اصلا نمیدوه همش نشسته یا تاب بازی میکنه ...

😂😂فیلیپینی میزنه

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

آیا میدانید پارک و شهر بازی برای همین اختراع شد

احتمالا بچه ندارین، درک نمیکنین، بچه های من خسته میاریم تو خونه، میدون میرن داخل

آب میخوان میدون، چیزی میخوان نشون بدن، میدون، کلا در حال دویدن هستن

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون

خاله من یه نوبت میفرسته باشگاه بعد باشگاه یکیشون کلاس زبان اون یکی کلاس موسیقی ،سومی هم مهد ،بعد همشون میان خونه باز میدون 

حالا پایینی ندارنا ولی یه نمونه مثال زدم بدونی که بچه به حرف هیشکی نیست 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵