2777
2789

شاید واسه نزدیک شدن پاییزه

من دلم نگرفته

اگرم بخاد بگیره با مشت میرم تو صورتش

چون دل من اگر بگیره دگ ول نمیکنه

شمام تلقین نکن ب خودت

پاشو خونتو تمیز کن حالت خوب میشه  

خدایا شکرت
شاید واسه نزدیک شدن پاییزه من دلم نگرفته اگرم بخاد بگیره با مشت میرم تو صورتش چون دل من اگر بگیره ...

من دلم بگیره فقط ی جا ولو میشم فکر میکنم..غصه میخورم..😢😢

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 

خیلی استرس دارم و غمگینم 

همش به فکر بابامم ک از بچگی تا الان همه جوره با بدبختی مارو بزرگ کرد و هرچی خواستیم نه نگف 

الان مریضه و من فقط با فکر یه لحظه نبودش میمیرم و زنده میشم و کارم شده گریه 

میشه دعا کنین واسش ؟ 

میشه یه صلوات بفرستین ؟

میشه دعا کنین سلامت باشه ؟

من  خیلی استرس دارم و غمگینم  همش به فکر بابامم ک از بچگی تا الان همه جوره با بدبختی مار ...

الهی..خدا به همه ی حاجتمندا حاجتشونو بده از تخ دل واست صلوات فرستادم خدا پدرتو واست نگه داره گلم..توروخدا واسه منم دعا کن مشکلاتم حل بشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الهی..خدا به همه ی حاجتمندا حاجتشونو بده از تخ دل واست صلوات فرستادم خدا پدرتو واست نگه داره گلم..تو ...

انشالله مشکلت به زودی حل میشه عزیزم توکلت به خدا باشه . برات آیت الکرسی هم خوندم دوستم 🌸

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
من  خیلی استرس دارم و غمگینم  همش به فکر بابامم ک از بچگی تا الان همه جوره با بدبختی مار ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

دوستم برات آیت الکرسی هم خوندم خدا پدرت رو برات نگه داره عزیزم 🌸

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
ممنونم از لطفت ، مرسی عزیزم فدات شم ❤

خواهش میکنم گلم ❤

ایت الکرسی هم خوندم دوستم انشالله همیشه سلامت باشن سایه اشون بالا سر خانواده باشه ❤