2777
2789
عنوان

غده ی زیربغل تجربه داشتین بیاین

88 بازدید | 9 پست

بچه ها چندروز پیش یه غده ی کوچیک اندازه نخود زیربغل سمت چپم دراومده بود ولی هم خیلی سفت بود هم بشدت درد میکرد. بعد از سه چهار روز خود به خود اب شد و از بین رفت الان نه دردش هست و نه خودش فقط یه نقطه ازش مونده. کسی تجربه داشته بهم بگه چی بوده؟؟؟ 

من اصلا از مام و اسپری چندین ساله که استفاده نمیکنم

میخواستم نوبت دکتر بگیرم و برم که دیدم از بین رفته 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید غدد لنفاوی بوده که متورم شده

چندروز بود که باید پریود میشدم و هی نمیشدم اینم همونموقع در اومد. دیروز پریروز که پریود شدم سریع اب شد. یعنی ربطی به پریودی داشته؟ 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

شاید چربی بود منم شدم یهو ورم کرد فقط درد داشت رفتم ی دکتر عمومی با تجربه گفت چربیه خطری نداره ی چندتا آمپول داد رفت پایین ولی هنوزم این سمت کاملا ورمش از بین نرفت شاید ۵ درصدش موند

ان شاالله که چیزی نیستفقط اصلا بهش دست نزن

نه خداروشکر اهل دست کاری نیستم اصلا چه جوش چه غده

الانم از بین رفته ولی برام سوال بود که چی بوده

شاید چربی بود منم شدم یهو ورم کرد فقط درد داشت رفتم ی دکتر عمومی با تجربه گفت چربیه خطری نداره ی چند ...

ببین من چندروزی بود که باید پریود میشدم ولی هی نمیشدم اینم دقیقا همونموقع در اومد. ولی دیروز که پریود شدم سریع اب شد رفت. یعنی ربطی به هورمونا و بهم ریختگی هورمونا داشته؟ 

میخواستم دکتر برم ولی تا نوبت بگیرم کلا از بین رفت