2777
2789

یه سری چیزا انگار تو این دنیا برعکسه

نمونش این...

من اگه یروز بخوام تو این دنیا بچه دار بشم...

باید با خودم فکر کنم اون بچه بیچاره که به خواست خودش نخواسته بیاد تو این دنیا 

من و توای پدر و مادر به خواست خودمون، به اراده خودمون به زوره خودمون خواستیم اونو بیاریم تو این دنیا

پس این وظیفه من و تو مگه نیست حال اون خوب باشه؟!!!...

و مگه اون نیست که از من و تو رازی باشه؟!!...

چرا پس این برعکسه...

چرا خانواده میگه تورو به دنیا آوردم... دلم خواست به دنیا آوردم...زحمت میکشم برات 

باید، نبایدم میزارم، پدرتم در میارم و تو در آخر باید از همه اینا عبور کنی، منو سربلند و سرافراز کنی...

چرا مگه اون خودش خواسته بیاد؟ که این همه باید، نباید براش میزاری...؟ تهش ام باید رازیو سرافرازت کنه!!!؟ 

"این جور در نمیاد، قانون انگار برعکسه...🙃"

چه شد که قدر وفا هیـچ کس نمی داند...! 

بعضی از بچه های الانی تا میگی فلان انتظار رو ازت دارم این راه درسته این راه اشتباهه برای رسیدن به هدفت باید تلاش کنی ما هم داریم برات زحمت میکشیم هزینه میکنیم هیچ منتی هم نیست فقط و فقط برای خوشیختی و موفقیت خودته  پس تو هم باید تلاش کنی در جواب میگن میاس دنیا نیاری دلمون نمیخواد تلاش کنیم 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

فعلا که صداسیما مذهب همه چی مدام تو گوشمون هجی میکنن ما به پدر.مادر بدهکاریم نمونش پدرشوهرم جوری رفتار میکنه که نه تنها شوهرم بلکه من هم تا ابد بهشون بدهکاریم و اگر کاری خلاف میلش انجام بده میگه من ازت راضی نیستم

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب البته که پدر مادر وظایفی در قبال فرزندشون دارن و اگر انجام ندن اون دنیا پاشون گیره هم عاق والدین داریم هم عاق فرزند

ولی اگه فکر کنی خدا خواسته بیای همه چی با هم میخونه

اگه خدا نمیخواست پدر مادر هرکاری ام میکردن پدر مادر نمیشدن 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
بچه عموما برای امنیت و اقتصاد بهتره خانواده بوده و اصطلاحا عصای پیری من بهش میگم. حمال میخواستن

واسه قدیم بوده الان اینجور نیست 

من هیچ جوره قانع نمیشم🙃🙏🏻

منظورت اینه که  حق ندارن ما رو راهنمایی کنن درست و غلط رو نشون بدن و بچه رو به حال خودش بزارن ؟ یا چیز دیگه ای منظورته

منم

منم قانع نمیشم و ناراحتم از مادری که موقع ازدواجم اونی که عاشقش بودم و می‌پرستیدم نذاشت و گفت از اون خوشم نمیاد باید با اینی که خوشم میاد ازدواج کنی و تمام و من نابود شدم تمام این سالها دارم جسممو تحمل میکنم چون راضی نبودم قلبم درگیر بود عمیقأ این ته ته نامردیه تازه مادرم تو سن ازدواج پسر داییش خواستگاریش کرده و پاپیچ بوده و مادربزرگم گفته باید بگیری اما پدر بزرگم گفته خودت انتخاب کن به من که رسید خودخواه شد واقعا مسخرست هیچوقت یادم نمیره گفت من اونو نمی‌خوام اینو باید بگیری مگه قرار بود تو زندگی کنی که اینو بگیرم الان که مرده متحرکم خوبه؟

کاش بدبختی ها یه روز سراغم نیان