2777
2789
عنوان

یه چیزی تو نی نی سایت دیدم تو شوکم

574 بازدید | 39 پست

امروز یه درس خیلی بزرگ یاد گرفتم هیچوقت به کسی که تو شرایط سختی هست زخم زبون نزنید دوستان هیچوقت 

ماجرا مربوط به دوتا از کاربرای نی نی سایته تایپ کردم تو پست بعدی میزارم براتون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خانمی چندوقت پیش تاپیک زده بود از بدرفتاری همسرش و خانوادش صحبت کرده بود خیلیم سن کمی داشت با سه تا بچه و تاکید میکرد شرایط طلاق نداره دنبال راهکار بود زندگیشو درست کنه حالشم به شدت بد بود و میگفت حتی به خودکشی هم فکر میکنه 

من با این خانوم دوست شدم امروز همینطوری یهو یادشون افتادم بهشون پیام دادم بعد رفتم ببینم تاپیک جدید گذاشتن یا نه که دیدم نه خبری نیست 

رفتم تاپیکای قبلیشونو بخونم که ماله چند وقت پیشه یه خانومی برگشته بود بهشون گفته بود چته با این سن کمت شوهر کردی تو حیاط مادرشوهرت زندگی میکنی شوهرتم خونه ی جدا نمیگیره خودتم میگی طلاقم نمیگیرم خوب همون بهتر بری خودتو بکشی 

دلم برای اون کاربر دوستم سوخت گفتم نکنه با حرف این خانومه رفته باشه یه بلایی به سر خودش آورده باشه که خبریم ازش نیست 

اصلا خشکم زده بود چطور یک انسان یک زن میتونه همچین حرفی به هم نوعش بزنه 

زدم رو کاربری اون خانوم دیدم بعلههههه به تازگی تاپیک زده شوهرم بهم خیانت کرد 💔

واقعااااا حقققق 

اینجا برا درد دل کردن نبست ب هیچچچچچ عنوان مگه اینکه ظرفیت هر حرف و تهمتی شنیدن رو داسته باشید

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 

خیلیم تو شوک بود 

تو یکی از پیامش نوشته بود من همونیم که به خیانت دیده ها میگفتم برید طلاق بگیرید الان میفهمم شرایط طلاق ندارم نمی تونم جدا شم یعنی چی 

در کل دوستان درسته اینجا مجازیه ولی پشت هر نام کاربری یه دل هست نشکونیم همو 

انشاالله به حق این روزای عزیز زندگی هر دوکاربر عزیز درست شه به زودی🤲