2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا شفا بده ایشالا 

اینجا نبپرس عزیزم سرطان شدت های مختلفی داره نه دل خودت رو خالی نکن و امیدواری بده 

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

پدر همسرم داشتن ۹ لنف درگیر بود ۷۳ سالشونم بود کاملا درمان شدن دو سال میگذره از درمانشون 🙂 مطمئنم که مادر شما هم خوب میشن فقط روحیه خیلی مهمه اصلا ابراز نگرانی نکنید خوش باشین من همیشه بعد از شیمی درمانی میوردم خونه خودمون دو سه روز آهنگ میزاشیتیم میرقصیدیم میرفتیم پیاده روی پارک گردش خوراکی های که دوست داشت رو میخریدم

Belle سابق

خدا همه بیماران به خصوص سرطانی ها رو شفا بده،بله از نزدیکام بود فوت کرد

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

انشاءالله به حق امام حسین ع مامانتون لباس عافیت به تن کنه🤲🤲🤲🤲وهمه ی مریض ها شفا پیدا کنن ،مامان شما هم بین اونا🤲🤲🤲

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
الهی بمیرم🥺سرطان روده معده ندیدم ولی دیدم درمان شدننگفتن تو چه مرحله اییه بیماری؟مامانت چه علائمی د ...

اصلا هیچیییی نگفته طرف معده درد داشت ما فکر می‌کردیم چون برنج خام میخوره اینجوریه رفته به دکتر عمومی نشون داده طرف نه گذاشته نه برداشته گفته سرطان روده و معده داری ارثیه فردا با یکی بیا بستری شو مامانم اصلا کله روحیش ریخته پایین میره یواشکی گریه میکنه اصلا سرطانو مگه به این راحتی میشه تشخیص داد

اصلا هیچیییی نگفته طرف معده درد داشت ما فکر می‌کردیم چون برنج خام میخوره اینجوریه رفته به دکتر عمومی ...

غلط کرده دکتر روانی ببرش فوق تخصص گوارش و ازمایش ایناشو شروع کنید دیروز ی ماما به هواهر دوستم گفته سرطان رحم داری ...یعنی چی اخه این دکترا چه جلاد شدن خدا ان شالله مامانتو شفا بده سریع وقت بگیر ببر پیش ی دکتر درست حسابی

اصلا هیچیییی نگفته طرف معده درد داشت ما فکر می‌کردیم چون برنج خام میخوره اینجوریه رفته به دکتر عمومی ...

بهت قول میدم صدرصد اشتباه گفته پدر من تو دوزان کرونا خیلی کم کرونا داشت تو خونش عفونت بود یکم ازمایش خون رو نشون دکتر عمومی داده همین حرف دکتر شمارو رو پدرم گفته بود وقتشم گذشته برو بستری شو پدرم اومد خونه من گفت ببین دکتر چی نوشته دیدم نوشته دوتا سرطان بدخیم ازش عکس انداختم فرستلدم داداشم ب پدرم گفتم هیچی نوشته یه بیماری ساده داری عفونت برگه بستری بودا داداشم خوند گفت اینکه سرطان  مغز استخانه داداشم اومد برد بهترین متخصص ها گفتن هرکی همچی حرفی زده بیخود کرده بیچاره پدرم قدرت راه رفتن نداش بعد حرفای دکتر خودشو باخته بود الان ۵ سال از اون قضیه میگذره شکر خدا پدرم سالم میگرده داشتم میرفتم مطب دکتر عمومی مطب رو سرش خراب کنم

در من تیمارستانی قصد شورش دارد

عزیزم با حرف یه بیسواد خودتون عداب ندین پاشین برین یه دکتر متهصص مگه سرطان به این راحتیاس ک فقط علایم معده درد باشه اونم با یه ازمایش ساده فهمید؟ کلی علایم چشمگیر داره مثل کاهش وزن زیاد از طرف منم برو دکتر عمومی ک رو مادرت همچی گفته تف کن تو صورتش بهش بگو اگه یه درصدم همچی باشه باید ارجا بدی متخصص نکه تو روی بیمار همچی چیزی بگی

در من تیمارستانی قصد شورش دارد

وا خب بدون ازمایش و کولو و اندو چجوری با اطمینان گفته

ببریدش ازمایش بهش بگید دروع گفته بابا