2777
2789
عنوان

ورکشاپ رایگان سفالگری

169 بازدید | 6 پست

سلام به همه

ما در گروه هنری سَروِه تصمیم گرفتیم (برای عزیزان تهرانی) یه ورکشاپ یکروزه رایگان سفالگری برگزار کنیم.

عزیزان علاقه مند به سفالگری میتونن در این روز همراه ما باشن و ماگ دلخواه خودشون رو بسازن.❤️

❌️آموزش ساخت این ماگ به صورت کاملا رایگان خواهد بود.❌️

هدف ما از برگزاری این ورکشاپ این هست که چند ساعتی در کنار هم باشیم و از لذت لمس گل و خلق یک اثر دست ساز بهره مند بشیم.🥰

روز برگزاری ورکشاپ پنج شنبه ۴ مرداد و دوشنبه ۸ مرداد هست 🌱

با توجه به تایم کاریتون میتونین یکی از این ۲ روز رو انتخاب کنین.

این دورهمی در ۲ سانس برگزار میشه که شما طبق تایم خالیتون میتونین یکی از اونهارو انتخاب کنین.

ساعت ۱۰ تا ۱۲

یا

ساعت ۱۴ تا ۱۶

مادرهای عزیز هم میتونن به همراه گل دخترهاشون تشریف بیارن و تجربه ساخت ماگ شخصیشون رو داشته باشن.

برای اطلاعات بیشتر به دایرکت پیج sarveh.art.school  مراجعه کنید

Sarveh.art.school

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

عزیزان برای اطلاعات بیشتر دایرکت پیج تشریف بیارین یه وقت ممکنه اینجا آنلاین نباشم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه اینستا ندارم

منم که اینجا نمیتونم ادرس بزارم

سمت شرق تهرانیم

اگر اوکی هستین و صد درصد تشریف میارین درخواست دوستی بدین آدرس اونحا بزارم