2777
2789
عنوان

وسواس فکری

58 بازدید | 6 پست

برای درمان وسواس فکری باید چیکار کنیم؟

کسی بوده که خودش تونسته باشه خودش و درمان کنه؟

یافتن شادمانی در درونمان آسان نیست و یافتن آن در جایی دیگر ممکن نیست

اره من داشتم وسواس فکری ترس از بیماری دوسال حالم داغون شده بود به حدی که هرروز صبح گریه میکردم از شدت فشار یه مدت رفتم روانشناس زیاد تاثیر نداشت بعدش دیگه رفتم یوگا وباشگاه و کلا رو خودم کار کردم ببین من جوری بودم که بعضی شبا تا صبح نمیخوابیدم وگریه نمیکردم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

اره من داشتم وسواس فکری ترس از بیماری دوسال حالم داغون شده بود به حدی که هرروز صبح گریه میکردم از شد ...

منم ترس از بیماری دارم انقدر عذابم میده امروزم رفتم دکتر میگه هیچیت نیست سالمی ولی فکرای لعنتی رهام میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ترس از بیماری دارم انقدر عذابم میده امروزم رفتم دکتر میگه هیچیت نیست سالمی ولی فکرای لعنتی رهام ...

دکتر جوابت نیس باید بری روانشناس من از پشت کنکور بودنم واز شدت اضطراب کنکورمو گند زدم ووسواس فکریم شدید شد ببین واقعا فلج شده بودم اصلا خونه تنها نمیموندم از ترس فقط میتونم بگم بدترین چیز تنهایی وفکره هرکاریم کنی ترس رو داری ولی نباید یه گوشه بشینی فکر کنی حالت به مراتب بدتر میشه طبق تجربم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

دکتر جوابت نیس باید بری روانشناس من از پشت کنکور بودنم واز شدت اضطراب کنکورمو گند زدم ووسواس فکریم ش ...

من تنها نیستم هیچ وقت ولی یه مشکل کوچیک برام پیش میاد خیلی بزرگش میکنم و تو جمع باشمم فرقی نداره فکرش رهام نمیکنه ، نمیخوام برم روانشناس و دارو بخورم خیلی قبول ندارم

من تنها نیستم هیچ وقت ولی یه مشکل کوچیک برام پیش میاد خیلی بزرگش میکنم و تو جمع باشمم فرقی نداره فکر ...

نه دارو نه منم دارو مصرف نکردم اره میفهمم تو جمعم هست الان چیکارا میکنی؟ هرچند میدونم ادم هرچیم سرخودشو گرم کنه بازم درگیره

معجزه خود تویی ...🩵🌱