2777
2789
عنوان

خودکشی در سن هفده سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 64 پست

اگه زندگینامه منو بخونی پشیمون میشی!

چون خیلی درد کشیدم تا به الِن ک ۱۹ سالمه انگار ۵۰سال بیشتر عمز کردم 

میدونم سخته ولی تو قوی تر از این مشکلاتی

قوی شو و عبورکن

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تو سنی که تو هستی این زودرنجی و حس سردرگمی طبیعیه،اگه خونوادتم درکت نکنن میشه افسردگی.

بالاخره این دوره گندو پشت سر میذاری

برا اینکه این افسردگیه حاد نشه و تو جوونیم همراهت نباشه برو ورزش کن، کتاب بخون، پادکست گوش بده، کارایی که بهت حس خوب میده و ضرر نداره رو انجام بده  حالا هر چی که میخواد باشه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ریتالین بخور

عزیزترین کست هم بود بازم پیشنهاد میدادی؟ واقعا متاسفم ازین حجم پایین شعور و تربیت !

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

اگه دوسم داشتن پدرم بخاطر یه موضوع خیلی کوچیکه کتکم نمی‌زد مامانم همه وسایلی که دوستشون داشتم رو نمی ...

موضوع کوچیک چی بوده عزیزم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خب چکارکردی که بابات کتکت زده یا مادرت وسایلتو شکونده ریشه کار چیه حتما کار اشتباهی کردی بیخود پدرو ...

داشتم با آبجیم بحث میکردم یهو بابام خواب بیدار بیدار شد همین الکی موضوع رو هم نمیدونست و دعوا شروع شد 

ممنونم عزیزمایشالله مشکلت حل میشه

توهم میتونی ازپسش بربیای 

جونتو نگیر،  به جاش به جونت یه جون دوباره ببخش 

یه فرصت دوباره 

اگه این ۱۷سالو تونستی

شک نکن بقیشم میتونی

همه اینادرکناردردش ، بهت رشد میدن و آگاهت میکنن 

درکنارویژگی بد ویژگی خوبشون رو هم ببین 

مطمئنم حل میشه

نیاز به صحبت داشتی درخدمتم عزیزم گوش میدم بهت

همیشه نقطه ضعف هام رو به روم میارن هر روز زندگیم بدتر میشه هی میگم خوب میشه ولی باز فرداش گوه تر میش ...

تا وقتی که مستقل نشی همینه خودمم دقیقا دائم مقایسه و تحقیر میشم چاره ای جز تحمل کرد ن تا راحت شدن نیست 

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙