2777
2789
عنوان

باهام سرسنگین شده

275 بازدید | 12 پست

سلام خانما.

با یک آقایی در ارتباطم و  چندوقت پیش  برای چندمین باربهم ابراز علاقه کردومن درجوابش گفتم ممنونم!یعنی واقعا اون لحظه نمیدونستم‌چطور رفتارکنم و فقط به گفتن همین جمله بسنده کردم.اون هم اصلا هدف رابطه رو فعلا مشخص نکرده.ولی ازوقتی در جواب ابراز علاقه اش اونطوری رفتارکردم بسیار بامن سرد وسرسنگین شده!من باید چه واکنشی نشون بدم؟؟؟

چرا چند وقته تو سایت دوست پسرای دخترا ولشون میکنه یا سرد میشه قضیه چیه 🤔

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی، حرف بدی که نزدید. باید صبر کنید تا خودش اقدامی کنه.اگه مایل به این رابطه هستید، هر موقع خواستی ...

کلا من  باایشون مهربون رفتارمیکنم.ولی در بحث ابراز علاقه ایشون من فقط به کلمه مرسی بسنده کردم.ازاونجایی که ایشون هدف رابطه رو مشخص نکرده من دوست ندارم که ابراز علاقه کنم.

کسی که بخوادت مطمئن باش تمام تلاششو میکنه تا دلتو به دست بیاره

من تا یه ماه اول دوستی اصلا محلش نمیکردم

بعد اون یه ماه هم جدی شد ابراز علاقه ای نمیکردم اما دیگه مخمو زده بود😀

اما یه چیز بهت بگم

اگه میبنی خوبه توام سرد رفتار نکن

بهش بگو برام سخته ابراز علاقه کنم باید بهم فرصت بدی

بهش بگو زودتر  تا ازت ناامید نشه

میبینی واقعا کیس خوبیه با رفتارت نپرون بهش بگو بهت فرصت بده 

یعنی به بی محلی هام‌ادامه بدم؟

نه نه اصلااا

در کل میگم کسی ‌که واقعا یکی رو بخواد تمام تلاششو میکنه

من قبلا یه گذشته تلخی داشتم خودمو به اب و اتیش میزدم براش ولی اون واسم کاری نمیکرد و ولم کرد

به جاش با همسرم که اشنا شدم همیشه چند قدم جلوتر از من بود

باهاش صحبت ‌کن

بگو نمیتونم الان ابراز علاقه کنم باید بهم فرصت بدی تا اون احساسه به وجود بیاد

میترسم فکرکنه که من دختری ام که به همه پامیده😐

اصلا همچین فکری نکن

کسی که بخواد همچین فکری کنه همون بهتر هیچ وقت ازدواج نکنه

تعادل رعایت کن

زیاد رو نشون نده

اینو از من داشته باش مردا جنبه محبتو ندارن،

باید واسشون سلیطه باشی