مهمونیخدا مدیر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2840 عنوان دلم برا بابام تنگ شده تحمل ندارم | مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 17 پست چجوری کنار بیام ۱۵روزه نیست داغونم مرد به تمام معنا بود 1403/05/03 | 13:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهمونیخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2840 میفهمم پدرمنم داشت ولی خب رعایت میکرد در حد ۱۲۰ نگهش داشت ولی متاسفانه یکهو میزنه به بدن ماها بایذ خ ... واسه پدر من رفت ۵۰۰،دیابت باعث شد مغزش عفونت کنه و به آنتی بیوتیک هم جواب نمیداد،خیلی حالمون بده یهو رفت
گلی10 عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 4717 واسه پدر من رفت ۵۰۰،دیابت باعث شد مغزش عفونت کنه و به آنتی بیوتیک هم جواب نمیداد،خیلی حالمون بده یهو ... متاسفانه فوت ناگهانی خیلی شوک اوره و خیلی دیر هضم ولی باید به این قضیه بیماری طولانی هم فک کرد خداروشکر کرد ک خودشون کمتر عذاب دیدن برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
مهمونیخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2840 متاسفانه فوت ناگهانی خیلی شوک اوره و خیلی دیر هضم ولی باید به این قضیه بیماری طولانی هم فک کرد خدارو ... بله درسته کمتر عذاب کشیدن الآنم جاشون خوبه اما ماها حالمون بده نمیتونیم کنار بیایم