2777
2789

دیشب خونه پدر بزرگم بودیم دختر دایی م ۱۰سالشه وپسردایی م ۵ساله...دختر دایی م داراز کشیده بود پسردایی م هم روی دختر دایی م دراز کشیده بود داشت گوشی بازی میکرد😑😑😑😑ینی حیا واینا که هیچی...حتی زندایی بیشعورم حتی واسه اینا مرز جنسیت رو تعیین نکرده بهشون یاد نداده..نتیجه ش میشه بلوغ زود رس....

دایی م انگار نه انگار از همین الان هی میگه پسرم باید دختر باز بشه میخوام اراذل اوباشش کنم

واقعاااا داریم ب کجاااااا میریم

پدر مادر خیلی مهمه خیلی😔 تو این دوره زمونه تربیت درست بچه هنره ....دوره زمونه ای که هرچی بیشتر باز باشی میگن روشنفکره😑😑😑فرهنگا کلا داره عوض میشه همین بچه ها، پدر و مادرای اینده هستنااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا گذاشتن جامعه به روش خودش بچشو تربیت کنه 

و خب ، همیشه ادمای مهربون تو جامعه نیستن

پس فردا بچش آسیبی خورد حق نداره اعتراض کنه

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

اکثر ۵ ساله ها چ میدونن چی به چیه(غیر از اونایی که رابطه پدر مادرو دیدن و چشم و گوششون باز شده)، منظوری نداره. 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

همین کار بچه های منم میکنن ولی بدون منظور

ذهن من مشکل نداره

شاید بچه باشه این چیزارو ندونه ولی با ی مشاور کودک صحبت کنید ببینید چه اسیب هایی داره

حتی میگن دختر و پسر بچه رو تنها نذارید تو ی اتاق

این بچه ی اسیبی میبینه که تو اینده قابل جبران نیس

اه اعصابم خورد شد.کاش بزرگتر جمع یه تذکری میداد خب

پدربزرگم بیاد بگه چی؟

این زندایی م وقتی ی کم وقت شو واسه تربیت بچه هاش نمیذاره همش ب فکر پول دراوردنه...مهم نیس واسش