2777
2789

قبل از من یه خانومی بود صدای قلب بچه اش خیلی بلند و رسا اومد ولی واسه من ضعیف بود الان یه ذره استرس دارم کی تجربشو داره ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وزنت بالاس؟

چربی شکم نداری؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نه وزنم زیاد نیست لاغرم فقط جفتم جلو هست ممکنه بخاطر اون باشه ؟

ارع اینم میتونه باشه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اره دکتر گفت خوبه پاشو خودم فکر کنم حساس شدم

خیلی ها جفت شون حلفی هست خیلی ها قدامی شاید واسه اون اول بچه بود بعد جفت بعد اون دستگاه صدای کم و زیاد داره میشه هم کم کرد هم زیاد شاید سن نی نی شوند بیشتر بود کلا دوران بارداری دوران استرس زایی هست به دکتر اعتماد کن وقتی میگه همه چی خوبه خوبه پس لذت ببر از دوران بارداری انشاالله به سلامتی و خوشی بغلش کنی😍 واسه منم دعا کن خدا نی نی پسر بهم بده 

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

خیلی ها جفت شون حلفی هست خیلی ها قدامی شاید واسه اون اول بچه بود بعد جفت بعد اون دستگاه صدای کم و زی ...

ممنون عزیزم واقعا با توضیحاتت آروم شدم الهی خدا بهت یه پسر گل بده بزودی ان شا الله