2777
2789
عنوان

پسره دوباره بهم پیام داده 😐

460 بازدید | 30 پست

هی میزنه کات می کنه 

هی هر چی میشه بی دلیل بهم میگه پیام نده 

تا حالا صد بار کات کرده 

ولی چند ساعت بعد پشیمون میشه دوباره پیام میده

دیشب تمام پیام هامون رو پاک کرد و قراری که داشتیم رو کنسل کرد 

دوباره نصفه شب بعد چند ساعت اومده بهم پیام داده 

تازه قراری رو کنسل کرد که من کلی واسش برنامه ریزی کرده بودم کلی قول داده بود که میام ....

من دیگه نمی خوامش منتهی هر بار میاد کلی التماسم می کنه من دلم میسوزه 

اسی برای حل مشکلت صلوات میفرستم این واجب

نی نی سایتی های عزیز و محترم 

یه عزیزی چند وقته تو کما هسته 

اگر باردارین اگر دلتون شکسته اگر عاشقین اگر مادرین اگر جوانید اگر جای زیارتین اگر میتونین دعا کنین صلوات بفرستید سوره بخونید

🥲اصلا نیاز هم نیست لایک کنید فقط براش دعا کنین بهوش بیاد

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقطططط تو که بعداز هر بار کات اونم به مدت 100بار دوباره میبخشی و برمیگردی... چون خودت این اجازه رو بهش دادی هرموقع رفتی من هستم..مگر شما آویز دست ایشونی؟؟؟. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب چرا بلاک نیست؟ پس خودتم دلت باهاشه و بازیچش شدی.

چون که برام دو بار فیل.تر شک.ن خرید 

بعد رفتیم بیرون برام شیرکاکائو و بیسکوییت گرفت 

میگم یه وقت زشت نباشه بلاکش کنم!؟

چون که برام دو بار فیل.تر شک.ن خرید بعد رفتیم بیرون برام شیرکاکائو و بیسکوییت گرفت میگم یه وقت زشت ن ...

چند سالته؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻