2777
2789
عنوان

کم کردن وزن

266 بازدید | 21 پست

دوستان من در پروسه لاغری هستم می‌خوام بشم ۵۸ از اول ۶۴/۵ بودم با کالری شماری و ورزش شدم ۶۳/۳ خیلی هم رعایت کردم امروز وزن کردم دوباره همون ۶۴/۵😰اعصابم بهم ریخته اینم بگم پری شدم دیشب

من دوران مدرسه از ۵۶ شدم ۶۵

رژیم گرفتم ورزش اینا نکردم

ناهار برنج پنج قاشق با خورش می‌خوردم

نوشابه رو ترک کردم اون مدت

میان وعده سیب می‌خوردم

خیلی کم می‌خوردم

ولی همه وعده هارو داشتم

بعد یک هفته شدم ۶۰

دوران امتحانات شدم ۵۸

الآنم مریضم دارم میشم ۵۷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که طبیعیهمیزان کالری مصرفیت چقدره در روز منم نزدیکای ۶۲/۵دلم میخواد بشم ۵۷

من یکبار با این روش ده کیلو کم کردم  از ۷۲شدم۶۲ ولی الان اینجوری کم شده بی سابقه بوده میزان کالری مصرفی بر اساس اون فرموله ۱۰۹۰ ولی چون خیلی کمه من تا ۱۲۰۰ میخورم شده کمتر

من دوران مدرسه از ۵۶ شدم ۶۵رژیم گرفتم ورزش اینا نکردمناهار برنج پنج قاشق با خورش می‌خوردمنوشابه رو ت ...

منم تجربه لاغری تو سن کم دارم کلا خیلی چاق و لاغر میشم🥲

به نظرم عزیز کالری شماری خیلی اذیت میشی و بعد یک مدت وسواس فکری پیدا می‌کنیبرو دکتر تغذیه بهت رژیم ب ...

اونم رفتم کالری شماری یه سری گرفتم خیلی کیف داد و لاغر شدم ولی الان داره اذیتم می‌کنه واقعا هم وسواس گرفتم

اونم رفتم کالری شماری یه سری گرفتم خیلی کیف داد و لاغر شدم ولی الان داره اذیتم می‌کنه واقعا هم وسواس ...

متاسفم اما باید بهت بگم اگه همینطوری پیش بری پرخوری عصبی میگیری..منم اولش همینطوری بودم و پرخوری عصبی گرفتم و وزنم خیلی بالا رفت، مثلا من ۱۲ کیلو کم کرده بودم بخاطر وسواس فکری و اینا پرخوری عصبی گرفتم و وزنم اومد بالا..

سعی کن ذهنت رو آروم کنی