دوستان من در پروسه لاغری هستم میخوام بشم ۵۸ از اول ۶۴/۵ بودم با کالری شماری و ورزش شدم ۶۳/۳ خیلی هم رعایت کردم امروز وزن کردم دوباره همون ۶۴/۵😰اعصابم بهم ریخته اینم بگم پری شدم دیشب
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اون که طبیعیهمیزان کالری مصرفیت چقدره در روز منم نزدیکای ۶۲/۵دلم میخواد بشم ۵۷
من یکبار با این روش ده کیلو کم کردم از ۷۲شدم۶۲ ولی الان اینجوری کم شده بی سابقه بوده میزان کالری مصرفی بر اساس اون فرموله ۱۰۹۰ ولی چون خیلی کمه من تا ۱۲۰۰ میخورم شده کمتر
اونم رفتم کالری شماری یه سری گرفتم خیلی کیف داد و لاغر شدم ولی الان داره اذیتم میکنه واقعا هم وسواس ...
متاسفم اما باید بهت بگم اگه همینطوری پیش بری پرخوری عصبی میگیری..منم اولش همینطوری بودم و پرخوری عصبی گرفتم و وزنم خیلی بالا رفت، مثلا من ۱۲ کیلو کم کرده بودم بخاطر وسواس فکری و اینا پرخوری عصبی گرفتم و وزنم اومد بالا..