2777
2789
عنوان

بارداری

96 بازدید | 8 پست

انقدر استرس کشیدم حالم بد شده اول میترسیدم پوچ بشه بعد از مولار ترسیدم بعدش از خارج رحمی بعدش از ترشح

رفتم سونو دکتر گفت همه چی خوبه قلبم داره

ولی امروز چون حالت تهوع ندارم استرس گرفتم

خسته شدم انقدر استرس کشیدم اَه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم انقدر استرس به خودم دادم😔

بیخیال شو و توکل کن بخدا 

بگو خدایا من بچمو سپردم ب خودت هر چی صلاخمونه بشه ....

دقیقا من صب ک بیدار شدم  از درد لگن و کمر و دست بیدار شدم .انگار دارن میترکن ، عغی میگم نکنه عفونتم زیاد شده نکنه فلان شده و....

نترس طبیعیه منم تا هفته ۱۲ حالت تهوع داشتم الان قطع شده تا همون موقع هم بعضی روزا داشتیم یعضی روزا ن ...

عزیزم حالت تهوع تون از چند هفته شروع شد 

شدید بود ؟

یعنی از هفته ۱۲ بهتر شدین؟

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

بیخیال شو و توکل کن بخدا بگو خدایا من بچمو سپردم ب خودت هر چی صلاخمونه بشه ....دقیقا من صب ک بیدار ش ...

اره عزیزم باید بیخیال شم انشالله برای شمام چیزی نیست❤️

ازه فکر کنم ۹یا ۱۰شروع شد ۱۲هفته تموم شد فقطم صبحا داشتم ، ولی در حد ببخشید عذر میخام بالا اوردن بود

پس خیلی نبوده من از۶ هفته دارم دهنمو سرویس کرده بخدا 

فکرنکنم حالا حالا ها خوب شه 

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

پس خیلی نبوده من از۶ هفته دارم دهنمو سرویس کرده بخدا فکرنکنم حالا حالا ها خوب شه

اره ی سریا تا خود زایمان دارن 

ممکنه قطع بشه ممکنه بمونه ..

مثلا من امروز بعد صبحانه ی لحظه حالم بد شد و خوب شدم