2777
2789
عنوان

دلم یه شوهر دیگه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1878 بازدید | 53 پست
باورم نمیشه،اگه نخواد که کارو یکسره می‌کنه ،خودشم خلاص میشه،بالاخذه هرکس ی رگ خواب داره،من چون مرد ه ...

قبول کن بعضی مرداد رگ خوابشونو خداهم نمیدونه

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
باورم نمیشه،اگه نخواد که کارو یکسره می‌کنه ،خودشم خلاص میشه،بالاخذه هرکس ی رگ خواب داره،من چون مرد ه ...

چند روز دیگه قرار داد این خونه تموم میشه شوهرم میگه همه‌ی وسایل خونه رو میدم به سمساری خودتم میفرسم خونه بابات 

منم میرم خارج کار میکنم پولدار میشم یه زندگی خوب واسه خودم میسازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌دلم‌شوهر‌خودمو‌میخواد فقط بعضی‌وقتا میگم‌کاش یه فسمت‌تنظیمات‌داشت چندتا گزینه هاشو بالا پایین می ...

من دوست پسرم اين طوريه همش قهر ميكنه    

واسه خودش پرنسس 

من دوست پسر ندارم دوست دختر دارم به خدا 

و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران … نمیدونستید بدونید گلم  

قبول کن بعضی مرداد رگ خوابشونو خداهم نمیدونه

قبول دارم ،ولی آدم با یکی چندسال که باشه بالاخره اخلاقش دستش میاد،سنگ که نیست نشه بهش نفوذ کرد

♦️♦️من مرد هست♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

من دوست پسرم اين طوريه همش قهر ميكنه واسه خودش پرنسس من دوست پسر ندارم دوست دختر دارم به خدا

منم شوهر رابطمونم 😂 

ولی اگر قصدت جدیه حتما مشاوره برو‌نذار‌مثل من ده سال از رابطه بگذره بعد با یه بچه به این نتیجه رسیدی دیگه وسط این قهر‌کردنا و ناز کشیدنا زنانگی ای برات نمونده و دلت لک‌زده برا خونه بابات که‌تو‌قهر‌میکردی بابات بهت باج‌میداد 

من تازه دارم میرم‌پیش تراپیست واقعا امیدی به ادامه رابطم‌ندارم‌فقط به پیشنهاد تراپیستم دارم اول یه سری کارارو میکنم که بعد از جدایی نگم کاش بیشتر تلاش میکردم 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
چند روز دیگه قرار داد این خونه تموم میشه شوهرم میگه همه‌ی وسایل خونه رو میدم به سمساری خودتم میفرسم ...

بخواد اینکارو بکنه مهریه چی میشه؟

♦️♦️من مرد هست♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

منم شوهر رابطمونم 😂 ولی اگر قصدت جدیه حتما مشاوره برو‌نذار‌مثل من ده سال از رابطه بگذره بعد با یه ب ...

انشالا درست ميشه 

پسرا كلا جاشون عوض شده ناز زياد دارن 

و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران … نمیدونستید بدونید گلم  

انشالا درست ميشه پسرا كلا جاشون عوض شده ناز زياد دارن

شوهر من دهه شصتیه خب واقعا این رفتار برا اونا قفله انگار این اداها مال دهه هفتاد به بعده 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!