2777
2789
عنوان

خانواده ی همسرمو دعوت کردم

581 بازدید | 35 پست

میخوام چلو گوشت و زرشک پلو 

باقالی پلو و برنج ساده 

مخلفات هم بورانی بادمجان و زیتون پرورده سبزی خوردن و سالاد فصل 

با ژله اینا به نظرتون خوبه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از سرشون هم زیاده

اینطور نگو خانواده ی محترمی هستن 

من هفته ای دوبار شامو ناهارم اونجاست با اینکه مادرشوهرم بنده خدا سنش زیاده هیچوقت نمیزاره خونش کار کنم 

من بعد دوسال دعوتشون کردم دلم میخواست بهتر پذیرایی کنم اما نمیتونم بیشتر از این چون بنظرم کیفیت غذا میاد پایین

منم دعوت میکنی😂

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
اینطور نگو خانواده ی محترمی هستن من هفته ای دوبار شامو ناهارم اونجاست با اینکه مادرشوهرم بنده خدا سن ...

ن خب بد نگفتم ک🤦🏾‍♀️ 

کافیه زیاده واقعا حروم میشه خب حیفه

این‌کاربرمُرد؛                                                                    - OFF

تنهایی این همه کار رو انجام خواهی داد

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش