2777
2789

اگه از یه غریبه محبت ببینید چیکار میکنید ولی تو رابطه باشید و شدیدا نیاز به محبت و عشق داشته باشید ولی از پارتنر خودتون هیچی دریافت نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من کات کن با پارتنرت 

زیاد ربطی به سوالی که پرسیدی نداشت ولی ادمای زیادی رو دور و ورم با این شرایط میبینم

محبت و عشق از هر چیزی مهم تره 

تو بهترین زندگی رو هم داشته باشی 

پولدار ترین باشی همه چی ام داشته باشی

عشق و محبت و ارامش نداشته باشی به هیچ دردی نمیخوره 

و خب دیدم کسایی رو که ازدواج کردن و زناشون خیانت بهشون میکنه

چرا؟

چون شوهرشو دوست داره ها بهترین زندگی رو هم داره ولی خب اون محبته رو عشق رو نداره و میره از یه کس دیگه ای گدایی میکنه.

خب تو چه مرحله ای هم باشی مهمه ر.ل صیغه نامزد باید بگم که اصلا نمیزارم به عقد و عروسی بکشه که نتونم ...

وقتی از طرف محبت دریافت نکنی و تشنه محبت باشی چه فرقی داره تو چ مرحله ای باشی

وقتی از طرف محبت دریافت نکنی و تشنه محبت باشی چه فرقی داره تو چ مرحله ای باشی

منظورم از اون لحاظه که نتونی کات کنی وقتی اینجوریه نباید بزاری رابطتت یه قدم بره بالاتر

اگر شما هم متاهلی و ایشون یکم منطقی و میتونید باهاش حرف بزنید که صبر و حوصله میخواد تا بهش یاد بدید یا بره مشاور چند جلسه

نمیشه جدا بشم

خب پس 

ببخشید ولی زندگی خوبی نخواهی داشت 

مورد اینجوری دور ور من پره 

همشونم چون محبت نمیبینن از کسی که دوسش دارن بهش خیانت میکنن چون محبتو از غریبه هه میبینن دلشون میریزه

ولی خب هر چقدم کسی که باهاشی رو ازش محبت نبینی من به شخصه خیانتو به هیچ وجه ترجیح نمیدم 

خب پس ببخشید ولی زندگی خوبی نخواهی داشت مورد اینجوری دور ور من پره همشونم چون محبت نمیبینن از کسی که ...

اگه پنج سال یه دوستت دارم ساده نشونی و یه بار نه تولد نه سالگرد نه هیچی برات نگیره و آنقدر تنها باشی که نتونی با هیچکی حرف بزنی چطور میشه تحمل کرد