2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو بار صفحش برفکی شد دادم تعمیر خود ب خود اینطوری شدش اونا هم گفتن مشکل کارخونه ای یا این مدلی باید بشه یا خاموش میشن کلا روشن نمیشن کلا سری 3 مشکل داره.. منم بار دوم ک گوشی باز شد فلته ی لمسش خراب شد الان یک سال ک نمیتونم گوشی رو خاموش کنم یا روشن کنم چون دکمه اش کار نمیکنه همه ی سعیم اینه ک خاموش نشه یا هنگ نکنه چون خاموش بشه باید برم کلی در تعمیر پول بدم ک فقط برام روشنش کنن یا نه دیگه روشن نمیشه 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
جدا؟ چند وقته داریش؟

تقریبا یک سال و دو ماه خریدم کلا دو ماه اول تو دستم خوب کار کرد همون موقع ها بود ک یهو صفحش برفکی میشد شوهرم من بدبختو دعوا کرد فکر کرد گوشی نو رو زدم زمین هرچی قسم خوردم باور نکرد برد تعمیراتی اونم گفت این سری مشکل داره از خانومتون نیست... دو سری همونطوری شد بار دوم ک باز کرد گوشیو انگار اسیب دید از قطعات فلته لمسش سوخت دکمه خاموش روشنش دیگ کار نکرد گفتم نزدیک 1 تومن درست میکنیم گفتم ولش کن ارزش نداره نهایت تا عید دیگ عوض کنم 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️