2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از تو خیلی خیلی بد تر بودم اوضام با بابامبرات دعا میکنم⚘⚘⚘ابجیتحمل کن تموم میشه.همچی تموم میشه

بخدا توهم میزنه ک شب کسی اوردین خونه . با اینکه ما همگی چادری هستیم. ب همون از تین توهمات و تهمت ها میزنه.سر و صدا و بی ابرو بازی. زنگ زدن ب پلیس نمیدونم چرا نمیمیره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من نبخشیدم فقط می گم به خاطر چیزای الکی با پدر دعوا نکنید

بولله ما لال لالیم. اصلا از اتاق نمیایم بیرون ک نبینمون. توهم میزنه ک کسی اوردین خونه با اینکه خودشم تو خونه اس همش. ی مادرم تهمت میزنه.ابرومونو تو محل برده.

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببریدش روان پزشک

روزئ ۲۰تا قرص میخوره.با قرص اینه اگه قرص نبود همگیمون خیلی سال پیش زیر خاک کرده بود

بخدا توهم میزنه ک شب کسی اوردین خونه . با اینکه ما همگی چادری هستیم. ب همون از تین توهمات و تهمت ها ...

😔خدا درستش کنه

دعا کنین درس شه

ان شا الله درست شه

خودتو ناراحت نکن زیاد ابجی

نه ،، وقتی می گم نامادری یعنی مادر ندارم مادرم طلاق گرفت

ای جان خدا پشت و پناهت باشه بتونی از اون خونه بیای بیرون و وارد ی زندگی بهشتی بشی

خب بذاریدش جایی خانه سالمندان یا محل نگه داری بیماران اعصاب و روان

پذیرش نمی کنن ک بی ابرو رو.

دیه کلا عقلمو از دست دادم مغزم نابود شد می خوام اصلا سر به تنم نباشه

خدا نکنه . انشالله درست بشه برات