2777
2789
عنوان

میشه با سبزی خورشتی آش درست کرد

109 بازدید | 14 پست

؟؟؟؟؟ کیا امتحان کردن

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله من همیشه میپزم

خب تفتش ندم بزارم سبز بمونه آب بریزم روش چطور؟

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗
خب تفتش ندم بزارم سبز بمونه آب بریزم روش چطور؟

نمیدونم من از همون تفت داده شده ها استفاده میکنم

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

آره. ما میپزیم. همیشه. ولی. سبزی، ما. سرخ شده. نیست. فقط. اب. گرفتس

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
آره. ما میپزیم. همیشه. ولی. سبزی، ما. سرخ شده. نیست. فقط. اب. گرفتس

اها یعنی تفتش ندم فقط آب بریزم روش؟؟

اها یعنی تفتش ندم فقط آب بریزم روش؟؟

بعضیا  تفت. میدن   بستگی. داره. مامانت. ابنا. چطوری. درست. کنن. ما تفت. نمیدیم  فقط. سبزی. باید. تو آب جوش  بپزه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
بعضیا تفت. میدن بستگی. داره. مامانت. ابنا. چطوری. درست. کنن. ما تفت. نمیدیم فقط. سبزی. باید. تو ...

اها مرسی بنظرم تفت ندم بهتره که مزه قرمه سبزی نگیره

اها مرسی بنظرم تفت ندم بهتره که مزه قرمه سبزی نگیره

اره. دقیقا