2777
2789
عنوان

لباسم به طرز عجیبی گم شد😵

493 بازدید | 28 پست

بچه ها من قبل ایام عاشورا رفتم شهرستان، خونه مادرم، وقتی رسیدم مانتو و شلوارم از چمدونم در آوردم و آویزون کردم تا چروک نشه

شب خواستیم بریم هیئت هر چقدر من دنبال شلوارم گشتم نبود، با مامانم و خواهرم و زنداداشم گشتیم نبود که نبود، دیگه مامانم گفت حتما نیاوردی یادت رفته، منم گفتم شاید

دوباره فرداش گفتم آخه یادمه آوردمش دوباره همه جا رو زیر رو کردم نبود 

بعد چند روز اومدم خونه، شلوار تو خونه هم نبود😐😐

زنگ زدم به مامانم که اینجا هم نیست یه بار دیگه بگرد

گفت باشه فرداش زنگ زد که شلوارت پشت رو پشت رخت آویز در آویزون بوده😵😐

یعنی 4 نفر آدم گنده گشتیم ندیدم شلوار؟ 

بعد من یادمه شلوار پشت رو نبود تمیز تا که تو چمدونم بود درش آوردم

نکنه یکی برده برام دعا گرفته؟ 

البته هنوز شهرستان دیگه نمیپوشمش🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لباسمو که پوشیدم رفتم آرایشگاه عروسیم بعد لباس عروس تنم کردم مطمین بودم اون لباسمو‌اوردم  باخودم خونه هرچی می‌گشتیم نبود توصندوق ماشین خونه مادرم مادرشوهرم نبود ک نبود آخرشم یه روز تو کمد مادرم پیدا شد با پلاستیکش.شاید شمام مشغول حرف زدن بودی جایی گذاشتی یادت نیست

ما هم یه سری کارت بانکم تو کیفم بود میخواستیم بریم بیرون هرچی گشتم نبود هزار بار کیفمو خالی کردم حتی شوهرم کیفمو تکوند ولی کارته نبود اخه مطمئن بود تو کیفمه خلاصه بیرون رفتنمون کنسل شد چون پول تو اون کارته بود فردا صبح میخواستم برم بانک کارت جدید صادر کنم دیدم کارتم ته کیفم افتاده اصلا شاخمون دراومده بود خیلی عجیب بود 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
من لباسمو که پوشیدم رفتم آرایشگاه عروسیم بعد لباس عروس تنم کردم مطمین بودم اون لباسمو‌اوردم باخودم ...

آخه پشت رو؟ 

آدم بی سلیقه ای نیستم که لباسم پشت رو جایی بذارم

آخه پشت رو؟ آدم بی سلیقه ای نیستم که لباسم پشت رو جایی بذارم

کسی جز خودتون اونجا نبود ممکنه یکی اشتباهی تن کرده بعد فهمیده در اورده 

تو خونه مادر بزرگ من از بس لباس زیاد میشه این اتفاقا میوفته مال همو اشتباه بپوشیم بعد میفهمیم عوض میکنیم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵