2777
2789

سخته دیگه باید کلی اطلاعات راجع ب بیماری ها داشته باشی ک کدوم بیماری چه غذایی براش بد و چی خوبه و ...   غذا ببری تو بخش  ملافه عوض کردن و ...   شب کاری ... 

یه بار من تیت اولیه بیمارستان قبول شدم ولی بعد پشیمون شدم بقیشو نرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته دیگه باید کلی اطلاعات راجع ب بیماری ها داشته باشی ک کدوم بیماری چه غذایی براش بد و چی خوبه و .. ...

ممنون عزیزم 

بهیار در واقع نیروی خدماتی هست؟

حقوقش چطوره؟

بیمارستان‌های دولتی، نیروی بهیار رو رسمی می‌کنند؟

ممنون عزیزم بهیار در واقع نیروی خدماتی هست؟حقوقش چطوره؟بیمارستان‌های دولتی، نیروی بهیار رو رسمی می‌ک ...

خواهش میکنم واقعیتش نمیدونم من خیلی سال پیش رفتم برای بیمارستان صارم بعد خود خانوم ک داشت ارزیابی میکرد فرم استخدام گفت کار سخته تا صبح باید تو آشپزخونه تنها باشی و ..‌.   اون موقع حقوق وزارت کار بود با بیمه   فکر کنم تکمیلی ام داشت دقیق یادم نیست