2777
2789

حس شیشمی بیاد بهت بگه؟ 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه

میشه بگی شوهرم پیش قدم میشه برای اشتی؟

تقریبا کی درست میشع این مشکلات؟؟؟ 

دخترم تب کرده از دوری اونم انگار ن انگار ب حرف مامانشه

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
میشه بگی شوهرم پیش قدم میشه برای اشتی؟تقریبا کی درست میشع این مشکلات؟؟؟ دخترم تب کرده از دوری اونم ا ...

اون خانواده شوهرت بدجوری زیر پای شوهرت نشستن و تو گوشش میخونن ،برمیگرده شوهرت و آشتی هم میکنه ولی متاسفانه یکم زمان بره

اون خانواده شوهرت بدجوری زیر پای شوهرت نشستن و تو گوشش میخونن ،برمیگرده شوهرت و آشتی هم میکنه ولی مت ...

چقدر طول میکشع ؟؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم