2777
2789

تا ی تاپیک میزنی هرچی مرده میاد درخاست میده ... مخصوصا تو این ساعت

واقعا چتونه؟؟؟؟؟

چ کار میکنید بین این همه خانم؟؟؟؟

مثلا اگه اینجا درخاست بدین چیزی نصیبتون میشه؟؟؟؟ 

جمع کنید توروخدا اه

تعداد رای : 10
نظرسنجی
بله
7
70%
صددرصد
3
30%
ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

قبول نکنید 

عین مور و ملخ ریختن 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی مرد های نی نی سایتم به من احساس کمبود میدن(شوخی)😂😂😂😂😂 به من درخواست ندادن هیچ وقت که

تاپیک قبلمو ببین تا اونو زدم سریع درخاست پشت درخاست

خجالتم نمیکشن ک

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
جدیدا خیلی زیاد شدن خیلی منم تاپیک زدم راجبش دیشب مخصوصا این موقع ها پلاسن آدم جراعت نمیکنه چیزی بگه

اسمشونو مردم نمیشه گذاشت دیگ

الله اکبر این همه جلال🤣🤣بیخیال حرص نخور

ن 🤣فقط مطمئنم ک اکثرشون زن دارن و انقد مزخرفن

حالا بگی هم میان میگن نه ما پاکترین مرد سایتیم و زن ها اینجا مزاحمن و درخواست میدن بهمون 😏

ب اون خانمی ک ب اقای کاربر نی نی سایت درخاست میده چی میگن؟🤣