2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک حقوق معلمان

166 بازدید | 10 پست

یه بار برای همیشه میخوام این تاپیکو بزنم که دیگه هیچ وقت بحثی در این مورد نباشه با اینکه هیچ قشری با قشر دیگه قابل مقایسه نیستند اما چون بحث شد باید بگم که معلومه که پزشک در الویت بیشتری هست نسبت به معلم چون جان یه ادم نسبت به سوادش در الویت بیشتری هست اینکه میگین پزشکو کی تربیت کرده مثل قضیه مرغ و تخم مرغ میمونه و معلم ها تنها حرفی که دارن همینه که ما پزشکو تربیت کردیم در حالی که اگه بخواین به پیشینه نگاه کنید قابله هایی که نقش پزشکو داشتن سواد نداشتن ولی به مرور همونا یه معلم به دنیا اوردن بسه پر توقع بودن اون معلم هایی که میگن ما تربیت جامعه رو به عهده داریم کجا هستن موقعی که کادر درمان دارن یکی یکی خودکشی و مهاجرت میکنن تربیت شما فقط محدود به مدرسس؟ پس دزد و قاتل هم شماها تربیت کردین؟؟ این باید وضع یه جامعه ی تربیت شده باشه؟؟ منم معلم های خوبی داشتم که همیشه قدر دانشون خواهم بود ولی یادمم نمیره معلم هام چطور اعتصاب میکردن و سر کلاس نمیومدن سر حقوق ولی کی دیدیم کادر درمان اعتصاب کنه و بگه من وایمیسم مریض ها بمیرن تا حقوقمو زیاد کنن؟  به عنوان کسی تاپیک زدم که سالی که پرستاری قبول شدم فرهنگیانم اوردم و به خاطر همون فرهنگیان پرستاری ازاد رفتم با اینکه فرهنگیان حقوق داشت من هنوزم میدونم پرستاری چه سختی هایی داره و فرهنگیان چه سختی هایی ولی من ترجیحم اون بود با شناخت سختی هاش شما هم اگه ترجیح دادین معلم شین سختی هاشو میدونستین پس میتونین اگه ناراحتین کنار بکشین مثل خیلی از کادر درمان که کنار کشیدن ولی طلبکار مردم نبودن اعتراض باید باشه بله هم برای کادر درمان هم برای معلم و هر قشر دیگه ای چون ظلم میشه به همه قشر ها در حال حاضر ولی اعتراض کردن هم باید عادلانه باشه

قدر زر، زرگر شناسد، قدر گوهر، گوهری. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با تشکر

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ببخشید ولی چقدر کودکانه صحبت کردین 

چه مقایسه های اشتباهی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
باشه عزیزم اونی که بخواهد بفهمه میفهمه

دقیقا 👌👌

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹