2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم بچه دوست دارم

250 بازدید | 12 پست

داشتم به شوهرم میگفتم بچه دوست دارم خیلی دوست دارم مادر بشم ....

یهو  عصبی شد گفت اینا حرفای شیطان که گولت میزنه برینه به زندگیمون منظور اینکه فعلا دوست نداره بچه دار بشه .

حالا هی کش میده میگه آره تو میخوای زندگیمون خراب کنی با بچه میخوای ضد حال بزنی چون مستاجر هستیم وضعمون هم بد نیست خداروشکر خوبه 

میگه این حرفارو مادرت میزنه اصن بحث به چیزای بی ربط کش میداد و آخرشم قهر کرد فقط با همین جمله که گفتم دوست دارم بچه دار بشیم و مادر شم انگار که دنیارو روسرش خراب کردم 

نمیتونم زیاد باهاش بحث کنم باید همیشه مراقب حرف زدنم باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندساله ازدواج کردین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

عزیزم منم بعد از ۴ سال تصمیم به بارداری گرفتم و توی این چهار سال هر وقت بحث بچه میشد همسرم مقاومت میکرد هر چند خودم هم ام اس داشتم و نمی شد باردار شم اما وقتی شرایطش پیش اومد کاملا مشتاق شد و همه چی تغییر کرد

فاروس:فانوس دریایی😊

لطفا تا وقتی خودش راضی نشد نیار ......چون تمام مسئولیت بچه میوفته با خودت ....و این خیلی سخته.....پسرای من ۱۱ سالشونه هنوز هم یه وقت اگه از شیطنته بچه ها پیش همسرم ناله کنم میگه خودت دوست داشتی من راضی نبودم ......

هیچ وقت تو بزرگ کردن بچه ها بهم کمک نکرد خیلی بهم سخت گذشت خیلی 

اصلا بهش نگو بچه میخوام بیشتر ب فکر خودت باش اکثرا مردا ب خانوما اصرار میکنن ک بچه میخوان بعدش موقع مریض شدن بچه و همه چیزش سرکاره شوهره همه کاراش با ژنه بیچارس بعد وقتی مرد بچه دوست ندارم فردا روز تقی ب توقی بخوره میگه خودت خواستی ب نظرم بهش زمان بده ک خودش بچه بخواد و بیاد بهت اصرار کنع