2777
2789
عنوان

گوشی شیائومی خوبه یا سامسونگ

84 بازدید | 6 پست

لطفا راهنمایی کنین بعد عمری میخوام گوشی بگیرم دیگه معلوم نیست بعد چند قرن گوشی بگیرم کدومش خوبه ؟از چه لحاظ خوبه ؟ قیمت تا ۱۵ تومن

بنظرتون سامسونگ a25 خوبه ؟

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔

سامسونگ

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سامسونگ خیلی بهتره شیائومیا شاید اپشنای بهتری داشته باشن ظاهرا ولی اکثرررگوشیاش بعد یکی دوسال یا شدیدهنگ میکنه یا هی خاموش روشن میشه یا کلا خاموش میشن دیگ روشن نمیشن یا باتریشون میپوکه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
سامسونگ خیلی بهتره شیائومیا شاید اپشنای بهتری داشته باشن ظاهرا ولی اکثرررگوشیاش بعد یکی دوسال یا شدی ...

ممنون عزیزم خیلی قشنگ توضیح دادی

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔