2777
2789

من دختر عموم بعد از ۸ تا صاحب بچه سالم شد اونم بافامیل نزدیک ازدواج کرده بود

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی همین سایت مورد فلج مغزی داشتیم 

توی فامیل هم بچه کله گنده ، یکیشم یه پر گوشش اضافه بود، یکیشم به چیز های عجیب حساسیت داره ، یکیشم مشکل پرز روده ، یکیش ضریب هوشی پایین ، تمام این ادم هایی که گفتم دکترشون گفته بود به خاطر ازدواج فامیلیه 

حتی اگه بچه سالمم باشه ژنش نسبت به ادم عادی خیلی ضعیف تره واسه بقا 

توروخدا اینکارو نکنید مگه ادم قحطیه ، تو کشورای دیگه ممنوعه به‌خاطر عوارض وحشتناک ژنتیکی 

ψ ❤️

چطوری بچه سالم اورد؟مشکل ۸تا چی بود

فک کنم مشگل کلیوی داشتن به محض به دنیا اومدن فوت میکردن 

الان ۲ تا بچه داره یه دختر یه پسر که پسره خیلی ضعیفیه 

والا برای بچه همه کار کردن از دعانویس گرفته تا پزشک

زیر نظر پزشک بودن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

مگه نباید یه بچه سالم داشته باشم😪

چند تا پست قبل ترمو بخون 

بچه سوم کلی واست خرج باز میکنه ، سالم باشه به چه دردت میخوره 

با این همه سوابق اگه این مشکلش حاد تر باشه میخوای چیکار کنی ، اسمش خودخواهیه 

ψ ❤️

ببخشید ک میپرسم مشکل بچه هاتون چیه الان؟چون توی تاپیک هاتون دیدم گفتید تا هفده سالگی متوجه نشدید

بیماری آنمی فانکنی...افت پلاکت خون ..

اولی فوت شد 

دومی زیر نظر دکتره