2777
2789
عنوان

دلم گرفته حالم بده

229 بازدید | 11 پست

امروز تولد دوست پسرم بود ۱۱ این ماه میره تو 7 ماه که باهمیم 

بعد خودش برگشت گفت یکی از کسایی که قبلا باهاش بوده تولدش رو تبریک گفته ، بعد خودش از تلگرام اومد نشون بده اما پیام نبود و گفتم پیامش رو چرا پاک کردی، گفت خودش پاک کرده . بعد دیدم تو قسمت جستجو آیدی 4 تا دختر بود طفره رفت که نه از قبل هستش و من یادم رفته پاک کنم .

بعد یکم بحثمون شد و حتی پیام اون دختره هم گفت پیام داد بعد من جواب ندادم دیدم پاک کرد .

ی مدت هم هست بهونه میاره که مامانم میگه رابطت رو کات کنه این رابطه ها حرومه . فقط یک ساعت پیش هم بودیم چون مامانش گفت بیا کارت دارم ، من از چند ماه پیش برای تولدش برنامه چیده بودم ، اینم اینجور

21 سالش هس ، خودم ۲۰ سال 

خیلی بهش فرصت دادم ، اما بنظرتون من حساسم ؟ چون برگشته میگه تو حساسی من خوشم نمیاد چکم کنی

بخدا من چکش نمیکنم، خودش داشت از گالریش عکس بچگی هاش رو نشون میداد بعد میخواست بزنه عکس بعدی گوشیا ی جور میگرفت من نبینم ، منم اصلا خوشم نمیاد از این رفتار نگاه نکردم 

چیکار کنم ؟ کسیو ندارم ازش کمک بگیرم یا دردو دل کنم

ببخشید طولانی شد 

دیگه شدم یه مرده متحرک با خاطرات تو.... 

یه جمله میگم دوستانه، صمیمانه، خواهرانه، برادرانه، از من بپذیرید:

هیچکس، مطلقاً هیچکس

مثل خودتون براتون دل نمی سوزونه، هیچکس جز خودتون نمیتونه تو زندگیتون پیشرفت ایجاد کنه.

دوست، رفیق، همراه، اولویت دومتون باشه اولیش خودتون باشید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جمله میگم دوستانه، صمیمانه، خواهرانه، برادرانه، از من بپذیرید:هیچکس، مطلقاً هیچکسمثل خودتون براتو ...

درسته 

بیشترم چون ی مدته اولویتم رو گذاشتم خودم ، دیگه نمیتونم تحمل کنم این وضعیت رو

نه حساسه چی کاملا حق داری الهی

از ظهر تا حالا پیامش ندادم ، بعد نیم ساعت پیش نوشته پیام نمیدم چون ناراحتی ، میخوام حالت خوب شه🙂

عزیزم :)

عاشقت نیست و داره بهونه میاره. مادرم گعت کات کن سیخی چنده حروم چیه بابا ساده ای. دنبال ک*کلک بازیه ولی تو رابطه ی جدی و عاطفی میخوای. خودتو کوچیک نکن. نه وفاداره بهت نه عاشقته. وقتتو تلف نکن. هرچی بیشتر کش بدی بدتر باهات رفتار میکنه. له میشی.

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

از ظهر تا حالا پیامش ندادم ، بعد نیم ساعت پیش نوشته پیام نمیدم چون ناراحتی ، میخوام حالت خوب شه🙂

بگو 

حداقل کوچیک ترین تلاشی هم برای حاله خوبم نکردی ..

احوالی ک دلیل ناخوش بودنش خودت بودی،

مشکلی نیس خودم خوب میشم(:

عزیزم :)عاشقت نیست و داره بهونه میاره. مادرم گعت کات کن سیخی چنده حروم چیه بابا ساده ای. دنبال ک*کلک ...

اگه بدونی چه حرفایی میزد:)) ولی میدونی میگن حرف درصورتی باور پذیر میشه که از دل بیاد . اما هیچ وقت باورم نشد احساساتش رو ، فقط هی صبر کردم بلکه درست شه،  که بدتر شد

بگو حداقل کوچیک ترین تلاشی هم برای حاله خوبم نکردی ..احوالی ک دلیل ناخوش بودنش خودت بودی،مشکلی نیس خ ...

آره بهش همینا میگم 

هیچوقت تو حال بدی هام نبوده ، واقعا نمیدونم چرا این همه وقت باهاش بودم