2777
2789
عنوان

ماجرای عجیب امروز

201 بازدید | 13 پست

خونه ما ویلاییه و شمالی.ساعت هفت عصر بود منو مامانم خیلی خسته بودیم خوابیده بودیم.خواهر کوچیکمم بیدار بود.بابامم سره کار بود.فضای داخلی خونمون ال شکله.منو خواهرم گوشه خونه بودیم که چون یه مقدار هوا هم تاریک بوده و برقاهم خاموش،من و خواهرم که گوشه خونه بودیمو کسی نمیدیده.مامانمم سره مبل خوابیده که از دره ورودی دید هر کس بیاد دید داشته.دیگه تابستونه ما هم دره خونمون باز بوده.دزد اومده داخل خونه یه کیسه برنج و یه کپسول گاز که توش هیچی نبوده و هر چی فلش و سیمکارت داشتیم که توی یه جعبه نگه میداشتیمو برداشته برده.توی فلشام پره عکسه.خواهرم میگه من فقط صدای بستنه درو شنیدم.چون به اتاقا دید نداشتم ندیدم کسیو.طلا ملاییم برنداشته.فقط فلش برده و یه سیمکارت.خوب شد خواهرم سر و صدایی درنیاورده وگرنه مگه کاری داشت واسه اینجور آدما که بکشن.رو به روی خونمون یه فضای سبزه.از آدمای اونجا که پرس و جو کردیم گفتن یه ماشین بوده و دو تا آدم اومدم یه کیسه برنج گذاشتن تو ماشینو و فرار کردن.خوبه نکشتنمون.خوبه خواریمونو ننداختن.خونمونم از این حفاظای سره دیوار نصب میکنن از اونا داره.تو کوچمونم کسی دوربین مداربسته نداره که ببینیم پلاکی ماشینی چیزی گرفته باشه.

برای فلشا چیکار کنم؟اگه به بابام بگم توشون عکس بوده دیوونه میشه.میشه به اون سیمکارت زنگ بزنیم یا به پلیس بگیم ردیابی کنه؟میتونم فردا از دایی کسی بخوام زنگ بزنه به شماره ببینه کسی برمیداره یا نه؟

توروخدا یه چیزی بگین.دارم قبضه روح میشم.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابا مهم سلامتیتونه صدقه یادت نره

حتما.مامانم صبح به صبح صدقه میده.

از یه طرف میگم الان همه عکساشونو خودشون میذارن تو مجازی عکسه من و خونواده م به چه درده کسی میخوره.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
خواب مادرتون سنگینه یعنی دزد هم مادر شما رو ندیده ؟؟

دزد حتما مادرمو دیده.ولی انگار زیاد نگشته.فقط دره زیر زمین باز بوده رفته کپسول و بکیسه برنجی که توی راهروی زیر زمینمون بوده برداشته توی خونه هم انگار فقط رفته توی یمی از اتاقا.دنباله طلا بوده واسه همین دو سه تا جعبه مه جعبه جواهر بودن ولی خالی لودن و من تپش فلش و اینجور چیزا رو ویذاشتم باز کرده و فقط فلشارو برداشته و دو سه تا کیفی که من جلو دست میذاشتم اونارو باز کرده گشته دیده هیچی نیست توشون

بیشرفا چقدر خیره سر شدن شبا کم بود روزهم میان؟😐اره میتونه به پلیس فک کنم باید بگین ردیابی کنه ..هم ...

آره واقعا.الهی خیر و خوشی نبینه.الهی خرج دوا درمون بده.چقدر شجاع و نترسم شدن.نگفته مثلا آدم اگه تو خونه بود منو گرفتن چی؟

لابد چاقویی تفنگی چیزی داشته گفته اگرم کسی لود میزنم میکشمش.

ایشالا که ردیابی کنن.از دره حیاط اومده.حالا نمیدونم در باز بوده(که مطمئنم بسته بوده)یا نمیدونم شاه کلیدی چیزی داشتن درو باز کردن.اینا دیگه خبره شدن.در باز کردن مگه واسه اینا کاری داره؟

آره واقعا.الهی خیر و خوشی نبینه.الهی خرج دوا درمون بده.چقدر شجاع و نترسم شدن.نگفته مثلا آدم اگه تو خ ...

اره دیگه حتما یه چیزی همراهش داشته که بزنه ..به احتمال زیاد شاه کلید داشته ..روزا هم وقتی میخواین بخوابین شب بند درو بندازین دیگه اوضاع خیلی خراب شده

سماچرادربازگذاشتید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اره دیگه حتما یه چیزی همراهش داشته که بزنه ..به احتمال زیاد شاه کلید داشته ..روزا هم وقتی میخواین بخ ...

استاترمیگه

دربازبوده کلیدنمیخواسته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اره دیگه حتما یه چیزی همراهش داشته که بزنه ..به احتمال زیاد شاه کلید داشته ..روزا هم وقتی میخواین بخ ...

آره اینقدر ترس کردیم که دیگه خوابم به چشمامون نمیاد.الان گشتیم دیدیم آشغال یه دسته کلیدم برداشته.این حتما با خودش گفته اینا معلومه خوابشون سنگینه وسیله مسیله هم زیاد هست واسه بردن.شب میام بقیه شونو میبرم.

نه نه.خونه ی ما جهته شماله.

یه دره حیاط داریم.یه دره ورودیه خونه داریم که رو  روهرو باز میشه.یه دریم داریک که رو به داخل خونه باز میشه.

خونمون چون قدیمیه و اینا دره ضد سرقت نداریم که بخوایم بند درو بندازیم.

سماچرادربازگذاشتید

عهد شازده قشمشم که نیس.دیگه اینجوری باشه که خونمون با چادر فرقی نداره.

در حیاطو که طی روز قفل نمیکنیم.چون رفت و آمد داریم مدام.فقط به هم زده بودیمش.که یه شاه کلید داشته باشه مگه کاری براش داره.اینم که قفل نبوده یه تقه کنه باز میشه.دری که رو به راهرو باز میشه اون باز بوده کلا با دری که رو به داخله خونه باز میشه.

عهد شازده قشمشم که نیس.دیگه اینجوری باشه که خونمون با چادر فرقی نداره.در حیاطو که طی روز قفل نمیکنیم ...

من فکرکردم دروردی بازگذاشتید