من خودم زیاد اهل تمیز کاری نیستم به شدت شلخته ام😩خونم همیشه بهم ریختس شوهرم هی میخواد چیزی نگه ها ولی تیکه ریز میندازه چیکار کنم خانوما اول اینکه نمیدونم برای تمیز کردن خونه از کجا شروع کنم دوم اینکه چجور بعد از تمیز کاری خونه هاتونو تمیز نگه میدارید؟
اینم اضافه کنم لباسام همیشه بهم ریخته میز آرایش بعد هرکار آرایش کردنم کلااا بهم میریزه اصلا انرژی وحال تمیز کردن ندارم
خُدٰایٰاپَنٰاهبٰاش؛کِهجُزتوپَنٰاهینیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَمزِندِگیرابِهسازَآرِزوهایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌 به شدددت قرتی💅💃🏻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
همه چیو همون لحظه تمیز میکنم مثلا شام میخوریم بعدش ظرفارو نمیزارم بمونه میشورم
اصلا عادت وانرژی این جور زندگی کردنو ندارم😆
خُدٰایٰاپَنٰاهبٰاش؛کِهجُزتوپَنٰاهینیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَمزِندِگیرابِهسازَآرِزوهایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌 به شدددت قرتی💅💃🏻
اول اشپز خونه رو تمیز میکنم یعنی تا اشپز خونه تمیز نشه خونه تمیز نمیشه بعد هرچی لباس کثیف داریم میندازم ماشینو مرتب کردنیارو انجام میدم بعدم گردگیری و جارو دراخرم سرویسا برای مرتب نگهداشتنم هرچیزیو برداشتم میزارم سرجاش نمیزارم ظرفا تلنبار شن
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
اگه لباس هاتو به محض رسیدن به خونه بزاری سر جاش اگه هر ظرف رو همون لحظه بشوری نزاری برا دو ساعت بعد از خواب که پا میشی اول تخت و مرتب کنی ....هر شب قبل خواب تی بکشی خونه رو و هفته ای دو بار هم سرویس و حمام بشوری همیشه خونت مرتب و تمیزه
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
کم خونی دارم برای همین فکر کنم نمیتونم هیچ کاری بکنم نه تمیز کاری نه آشپزی