2777
2789

سرانجامش طرفیه که با پولت میره عشق و حال همین

دابی تو فیلم هری پاتر رو میشناسی من ازش سه تا دارم پس دست از کل کل کردن با من بردار🧝🧝🧝اگه فهمیدی چی میگم تو دوست خوب منی♥️۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰فال شخصی هم رایگان نمیگیرم دنبال رایگانی الکی پیام نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیشه 

سوال تاپیکت منو یاد خودمو نامزدم میکنه مرتیکه بی شرف 

بهم میگه برادرام میگن تو منو برای پول میخوای و سریع باهاش ازدواج نکن :////مواظب باش یدفعه حامله نشه بخواد برای بچه پا گیرت کنه 

جالبیش اینه که اون نامزد منم میاد اینو به من میگه اونم با خنده 

نه نمیشه سوال تاپیکت منو یاد خودمو نامزدم میکنه مرتیکه بی شرف بهم میگه برادرام میگن تو منو برای پول ...

عبج ادموبیشعوریه اه واقعا دوسش داری قلبت شکسته امیدوارم حال دلت خوب بشه

خیر  از نظر من نمیشه سو خانمی بود میگفت شما نمی‌تونید صورت کسیو که دوست ندارید ببوسید  نمیدونم چه قدرش درست وچه قدرش اشتباه هست 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

عبج ادموبیشعوریه اه واقعا دوسش داری قلبت شکسته امیدوارم حال دلت خوب بشه

از چشمم افتاده از وقتی اینو شنیدم ، شاید  باورت نشه یک هفته به جدایی فکر میکنم 

کلا اگه وضعیت مالیتون مشابه نیست 

اینارو داره 

امیدوارم هرکی اینکارو کنه همش خرج دوا درمونش بشه

فک نکنم هوشیار بودن همیشه خوبه 

دابی تو فیلم هری پاتر رو میشناسی من ازش سه تا دارم پس دست از کل کل کردن با من بردار🧝🧝🧝اگه فهمیدی چی میگم تو دوست خوب منی♥️۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰فال شخصی هم رایگان نمیگیرم دنبال رایگانی الکی پیام نده
خیر از نظر من نمیشه سو خانمی بود میگفت شما نمی‌تونید صورت کسیو که دوست ندارید ببوسید نمیدونم چه قد ...

همش درسته یوقتایی ی مرد خانوادش تامین میکنه باعث میشه همسرش دوستش داشته باشه ولی جدیدا اینطوری نیست دیگه

اگ زمان قدیم بودمیگفتم ن هیچی جای عشق واقعی و نمیگیره ولی الان چرا همه چی باپوله

تو میگی ولی شرایط هم مهم هست یکی از روی نیاز مالی شدید تصمیم میگیره بره با ی پولدار بعد که به پول پله رسید طرف میزاره کنار همه خوبی ها یادش میره

نمیدونم عشق با پول میاد یا نه ولی عشق با بیپولی از بین میره

عشق با پول قطعا نمیاد مگر اینکه طرف مقابل خیلی وفادار متعهد باشه که بمونه ولی به قول شما با بی پولی میره