2777
2789

اولش بگم این مطلب رو دانشمندان از  لحاظ علمی بهش رسیدن منم خیلی موافقم گفتم بذارم گارد نگیرین لطفا صرفا ی نظره 🤍👌🏻🙂به عقاید هم احترام بگذاریم🙏🏻❤😊

میگن که هیچ وقت یک دختر و پسر نمیتوننن دوست باشن چون بدن پسر  ۵۰ برابر تستوسترون  بیشتر از هورمون جنسی زنانه تولید میکنه و اون هدفش از دوستی فقط و فقط این مسائله اصلا مرد و  زن از دو دنیای متفاوتن و نمیتونن دوست باشن 

ی دختر اگر ۱ بار در طول دوستی با پسر رابطه ای بین خودش و اون تصور کنه پسر ۵۰ برابر بیشتر بهش فکر میکنه تصور میکنه کلا ۸۰ درصد قصدشون رابطه جنسی و ...در حد رابطه ام نباشه برای این قبیل مسائله برای همینه دخترا بیشترین آسیب رو از دوستی میبینن چون قصدشون طبیعتشون ی دنیای متفاوت از مرداس و چون در آخر اگر اتفاقی بیفته این دختره که مورد شماتت قرار میگیره ترد میشه بدبخت میشه

هی میگن دوستی دوستی اگر دوستی دختر پسر خوب بود خدا میگفت دوست بشن نه اینکه ازدواج کنن ممکنه بگین دوست میشن بعد ازدواج اینم کلا

استثنا هس مگر اینکه از اول قصد پسر ازدواج باشه نه خوشگذرونی و استفاده ابزاری از دختر 

این مطلبم به این دلیل گذاشتم که تو همین نی نی

سایت دخترایی میبینم که تاپیک میزنن دختر نیستم میخوام تا آخر عمر مجرد بمونم فلان یا رلم گفت اگر قبول نکنی رابطه داشته باشیم یعنی دوستم نداری و از این تهدید های الکی😐😐

ان شاءالله که بیشتر مراقب خودمون باشیم 

💛

من خودم آقایی دیدم که متاهل بوده ولی صمیمی ترین دوسش دختره 

خانمم در جریانه و اصلا مشکلی باهاش ندارن 

دیگه اینکه شما گفتین میگن دختر نیستن واقعا به خوده دختره بستگی داره که وا بدخ یا نه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدا از این الان اکثر جوون ها هرچندماه یکبار هی کات میکنند و با فرد جدیدی وارد رابطه میشن

و خب قاعدتا با افراد زیادی هم رابطه جنسی برقرار میکنند و این موجب میشه وقتی ازدواج کردند نتونند به یه نفر قانع باشن و درگیر تنوع طلبی میشن

جدا از این الان اکثر جوون ها هرچندماه یکبار هی کات میکنند و با فرد جدیدی وارد رابطه میشنو خب قاعدتا ...

درسته👌🏻کلا ریشه همه مشکلات بی بند و باری هاست اینکه عاقلانه تصمیم نمیگیریم کل جامعه هم فاز روشنفکری شده

💛
جالبه به عنوان ی آقا صادقانه تایید میکنی👌🏻

برا من ک پیش نیومده ولی این ک میگی دخترو پسر نمیتونن دوست باشن درسته

هم دختر میتونه به شوهرش خیانت کنه هم پسره میتونه به زنش خبانت کنه

چه فایده الان عشقا یا سر مجبوریه یا بخاطر پوله

بخاطر همین درسته ک دخترو پسر حتی متاهل باشن بازم نمیتونن دوست بمونن 

بزرگترین رابطم با موس و کیبورد بود، هیچوقت دلمو نشکستن