2777
2789
عنوان

جوش های بدن

2551 بازدید | 22 پست

سلام دوستان ، من خیلی وقته روی کمرو سینه ام جوش میزنه البته الان خیلی بهتر شده چیکار کنم کامل رفع بشه کسی مشکل منو داشته ؟درضمن تنبلی تخمدان هم دارم میتونه بخاطر اون باشه ؟

خدایا عاشقتم که پشتمی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به خاطر طبع بدنم که گرمه روی بدنم جوش میزنه اگه روزی یه قاشق رب انار بخورم و آب زیاد بخورم خوب خوب میشم ولی اگه مراعات نکنم دوباره جوش میزنم 

عرق کاسنی و خاکشیر هم واسه من جواب میده 

♡●♡خدایا دل مرا آنقدر صاف بگردانتا قبل از پایین آمدن دستم دعایم مستجاب گردد . . . ♡●♡
من به خاطر طبع بدنم که گرمه روی بدنم جوش میزنه اگه روزی یه قاشق رب انار بخورم و آب زیاد بخورم خوب خو ...

ممنون ، رب انار رو تاحالا امتحان نکردم 

خدایا عاشقتم که پشتمی❤
سدر به بدنت بزن ... وقتی ک میری حموم ..مثه حنا خیس کن و بذار یه کم رو قسمتایی ک جوش داره بمونه .

سدر رو زیاد امتحان کردم ب پوست من نمیفته انگار 

خدایا عاشقتم که پشتمی❤
اولا روی کمرم جوشهای چرکی شدید میزد اما الان کمتر شده ، ریز میزنه  

اهان چرکی. من رو بازوهام می زد  خیلی کلافه بودم البته جوش ریز بعد که خوب می شد جاش می موند. من لوسیون نوروا زنیاک گرفتم با کراپیل بهتر شد البته می گم مال من ریز بود  بعد هم برنزه کردم لک هاش دیده نمی شه

ابجیم خیلی جوش میزد رو دست و بدنش .... ازمایش دادیم ویتامین د خیلی پایین بود .... الان م دارو مصرف میکنه داره بهتر میشه . یه چک اپ بده 

بکوشیم پیش از آنکه کسی را داوری کنیم،اورا درک کنیم...
ابجیم خیلی جوش میزد رو دست و بدنش .... ازمایش دادیم ویتامین د خیلی پایین بود .... الان م دارو مصرف م ...

عه نمیدونستم کمبود ویتامین دی باعث جوش میشه،جدیدا ازمایش داده بودم ویتامین دی پایین بود 

خدایا عاشقتم که پشتمی❤