2777
2789
عنوان

آزمون اصلح😭

35205 بازدید | 70 پست

سلام دوستان؛ کسی هست که نوزدهم مرداد آزمون اصلح داشته باشه؟ چی می خونین؟ چرا منابع آنقدر زیاد و سنگینه؟ اگه تجربه ای دارین، ممنون میشم بفرمایین

از اسمش معلومه🤣

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تموم خرداد شد این برای بعد از پودمان هاست

اره منظورم همون بعد از پودمان 

من هنوز دوره پودمان اول هستم 

نگران نباش میگن به ندرت پیش میاد کسی رو بندازن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
واقعا؟ ازکجا شنیدی عزیز؟ منابع خیلی زیاد و سنگینه، خیلی میترسم

من خودم امسال قبول شدم عضو گروهای مختلف توی ایتا که بودم از قبولی های پارسال و سالهای قبل هم پرسیدم گفتن مردود نمیکنن اولش اینقدر ازمون مقطعی میگیرن تا اماده بشین برای اصلح درواقع این دوره های پودمان حتی بار علمی و یادگیری زیادی هم ندارن (طبق گفته های  قبولی های سال های گذشته)  فقط مهم گذروندنشونه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
واقعا؟ ازکجا شنیدی عزیز؟ منابع خیلی زیاد و سنگینه، خیلی میترسم

شما کلاساتون شروع شده؟ 

من خودم امسال قبول شدم عضو گروهای مختلف توی ایتا که بودم از قبولی های پارسال و سالهای قبل هم پرسیدم ...

اره هیچی ازشون یاد نگرفتیم ولی امسال آزمون اصلح تغییر کرده و منابع عوض شده برای همین میترسم