2777
2789
عنوان

معلم در مدارس دولتی تهران

106 بازدید | 11 پست

سلام. خانوما کسی اینحا هست که معلم مربی یا دبیر باشه توی مدارس دخترونه تهران؟ بخصوص مربی تربیت بدنی و بهداشت و سلامت 

میخوام بدونم پوشش معلم ها توی مدارس تهران چجوریه؟ ایا چادر الزامیه؟

میشه تا حدودی ارایش کرد و با لباس و قیافه مرتب بریم یا کاملا باید ساده و بدون ارایش باشیم؟

چادر الزامی نیست،پوشش باید رسمی باشه سنگین باشی خودت راحت تری ،هیچ کس نمیاد چک ‌کنه که چی به صورتت زدی فقط تابلو نباش اگر آرایش هم داری لایت باشه خیالت از بابت حراست و فرم ارزشیابی مدیر راحته

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

چادر الزامی نیست،پوشش باید رسمی باشه سنگین باشی خودت راحت تری ،هیچ کس نمیاد چک ‌کنه که چی به صورتت ز ...

ممنون. شما تهران هستین؟ پس یعنی یه کم ارایش ملایم میتونیم داشته باشیم؟ موها چی باید کاملا محجبه باشیم یا اندازه چند سانت از جلو هم معلوم باشه اشکال نداره؟ حقیقتش من چون محجبه نیستم خیلی سختمه این چیزا😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چادر الزامی نیست،پوشش باید رسمی باشه سنگین باشی خودت راحت تری ،هیچ کس نمیاد چک ‌کنه که چی به صورتت ز ...

تازه ازمون قبول شدم الان که مصاحبه و گزینش اینا میرم کلا پشیمون شدم

ممنون. شما تهران هستین؟ پس یعنی یه کم ارایش ملایم میتونیم داشته باشیم؟ موها چی باید کاملا محجبه باشی ...

میکم در حد ملایم کاری ندارن،مدیر لج کنه به چادر هم گیر میده،توی یه محیط سالم با کادر سالم،نه کاری با ریشه موهات ندارن با آرایش در حد ملایم و معمول کاری ندارن ولی اگر غلیظ باشه اره،به خصوص بزنه از شانس شما همون روز بازرس بیاد، من چون خودم محجبه هستم مشکلی از ابن بابت نداشتم راستش مانتو شلوار ها هم الان اداری ها اونقدر تنوع در رنگ و مدل دارن میشه شیک و مرتب باشی بحث حجاب هم اوکی باشه

میکم در حد ملایم کاری ندارن،مدیر لج کنه به چادر هم گیر میده،توی یه محیط سالم با کادر سالم،نه کاری با ...

بله عزیزم حرفای شما هم درسته، بازم بهش فکر میکنم. ولی این چند روزه که رفتم گزینش و مصاحبه و چون اکثرا هم چادری و محجبه بودن حتی داوطلبای دیگه، یه کم پشیمون شدم احساس میکنم نمیتونم دوام بیارم حس فوق العاده بدی دارم و توی دو راهی گیر کردم. 

میکم در حد ملایم کاری ندارن،مدیر لج کنه به چادر هم گیر میده،توی یه محیط سالم با کادر سالم،نه کاری با ...

ممنونم که وقت گذاشتین و سوالام رو جواب دادین🙏 فقط اخرین سئوالم؛ کار مربی تربیت بدنی و سلامت چیه تو مدرسه مثلا چه کارایی باید انجام بدیم؟ قبلا فکر کنم مربی بهداشت بوده فقط، این تربیت بدنی و سلامت جزو مشاغل کیفیت بخشی هست و امسال نیرو گرفتن برا اولین بار

بله عزیزم حرفای شما هم درسته، بازم بهش فکر میکنم. ولی این چند روزه که رفتم گزینش و مصاحبه و چون اکثرا هم چادری و محجبه بودن حتی داوطلبای دیگه، یه کم پشیمون شدم احساس میکنم نمیتونم دوام بیارم حس فوق العاده بدی دارم و توی دو راهی گیر کردم. 

ممنونم که وقت گذاشتین و سوالام رو جواب دادین🙏 فقط اخرین سئوالم؛ کار مربی تربیت بدنی و سلامت چیه تو ...

سربلند و موفق باشی 

من قبلا نیروی آزاد بودم دبیر ریاضی، بعد استخدام هم آموزگار شدم ،من هم مربی تربیت بدنی و سلامت ندیدم که بتونم پاسخگو باشم

مربی تربیت بدنی که در مقاطع مختلف دیدم و اتفاقا این سالها نسبت به زمان ما خیلی کارهاشون علمی هست مدام هم باید نتایج آزمون ها و بررسی ها رو تو سایت بارگذاری کنن و گزارش بدن،مربی بهداشت هم باز به همین مدل

تصورم این هست که در دوره مهارت آموزی تون هم آموزش های مربوط به تربیت بدنی باشه و هم بخش سلامت که مثلا ورزش های خاص برای دانش آموزان خاص یا حالا کمک های اولیه برای شرایط بحرانی یه چیزی مثل همون معلم بهداشت خودمون،دخترم دوم دبستان بود معلم ورزش ایشون یه پروژه خیلی مهم سلامت و تربیت بدنی رو ،روی دانش آموزان اجرا کرد پروژه مشترکی بین آموزش و پرورش و دانشگاهش بود،مثلا به بچه ها دستگاه وصل میگرد میگفت بدو،زیگزاگ راه برو، مدام در حال سنجش و ارزیابی بود

ولی مطمئن نیستم چون همونطور که فرمودین این اولین بار جذب مربی تربیت بدنی و سلامت اون هم به این دقت هست

سربلند و موفق باشی من قبلا نیروی آزاد بودم دبیر ریاضی، بعد استخدام هم آموزگار شدم ،من هم مربی تربیت ...

بله دقیقا ما هم توی منابع ازمون هم  بحث تربیت بدنی و برگزاری مسابقات ورزشی داشتیم هم بحث تغذیه و کمم های اولیه. 

سربلند و موفق باشی من قبلا نیروی آزاد بودم دبیر ریاضی، بعد استخدام هم آموزگار شدم ،من هم مربی تربیت ...

بسیار عالی، ان شاالله شما هم همیشه موفق باشین و یه دنیا ممنون بابت توضیحات کاملتون🌷🌷🙏