2777
2789
عنوان

میخوام کنار مادرشوهرم زندگی کنم

336 بازدید | 8 پست

آدمای خوبین یعنی دخالت ندارن اهل پر کردن همسرم نیستن این چند سالی همسایه بودیم هر چند روز یه بار مادرشوهرم میومد یک ساعت اینا سر میزد میرفت ولی الان دیوار به دیوار هستم میخوام حد مرض مشخص کنم ناز پسرمو خیلی میکشه یا میاد میبرمش چند ساعتی واسه راحتی من ولی خب پسرم لوس شده یکم میخوام ببینم چیکار کنم هم واسه رفت آمد هم واسه پسرم ۱سال خورده ایشه

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

دقیقا شرایط منو داری...

منم میاد دخترمو ببرع من مانع میشم میگم مامان جان عادات میکنه نمیخوام مدام هوایی شه و اذیت کنه منو اونم میبینه دخترم پشت سرش خیلی گریه میکنه و من مانع میشم دیگه نمیاد ک دخترمم هوایی نشه

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اگه خوبن 

اگه باهاشون راحتی

بدون تعارف بگو

بگو مادر جان فکر کنم پسرم داره لوس میشه

این کار رو انجام ندیدم یا فلان کار رو اینجور کنیم

من با مامان خودم که این کار رو میکنم

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
متوجه نشدم الان دیواربه دیوارین ، خوبه بنظرم یجا نباشین

مثلا شما با همسایه بغلی اینجوری نه کلا همه چی جدا حتی ورودی ها ولی کنار هم 

خوب اگه خوبن اگه باهاشون راحتیبدون تعارف بگوبگو مادر جان فکر کنم پسرم داره لوس میشهاین کار رو انجام ...

خیلی خوبه ولی نمیتونم مستقیم بگماون قدر راحت نیستم باهاش ولی خب سعی دارم غیر مستقیم بگم مثلا مخاطب پسرمه خلاف رفتار غلط ایشون من میگم انجام نده 

خیلی خوبه ولی نمیتونم مستقیم بگماون قدر راحت نیستم باهاش ولی خب سعی دارم غیر مستقیم بگم مثلا مخاطب پ ...

آفرین

میتونی همسرت رو هم واسطه کنی

بهش بگو من دلم نمیخواد بچه دو تربیته بشه و یا خدایی نکرده لوس

اگه من به مامانت چیزی بگم شاید دوست نداشته باشن ولی تو تنهایی رفتی بهشون اینا رو از زبون خودت بگو

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر