2777
2789

فک میکنم خیلی تجربم توهرزمینه ای زیاده ومیتونم ب بقیه کمک کنم درهرزمینه ای هرکی مشکل داره فک میکنه نیازبه مشاوره داره حاظرم کمکش کنم ازتجربیاتم دراختیارش بزارم 

با خانواده ای که مجبورت میکنن باید چیکار کنی ؟؟

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چه زمینه هایی تجربه داری

توهرررررزمینع ای ک فکرشو کنی 

جداشدم 

پسردارنشدم طلاقم دادن 

خونواده همسرثابق 

رفتاربدبقیه 

ازدواج مجددم 

دوستی قبل ازدواج ....

با خانواده ای که مجبورت میکنن باید چیکار کنی ؟؟

اگ بحث ازدواجه باااااایدجلوشون وایسی تن ب اجبارنده 

من ازدواج اولم اجباربود بدبخت شدم برگشتم همه فقط تماشاکردن هیچکی ندید تولجن فرورفتم فقط خودم کمک کردم بالاکشیدم خودمو

اگ بحث ازدواجه باااااایدجلوشون وایسی تن ب اجبارنده من ازدواج اولم اجباربود بدبخت شدم برگشتم همه فقط ...

نه ازدواج نیست ، میخوان مجبورم کنن رشته ای برم که بدم مباد . تا الان جرئت مخالفت نداشتم چون میدونم اشکمو درمیارن

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

نه ازدواج نیست ، میخوان مجبورم کنن رشته ای برم که بدم مباد . تا الان جرئت مخالفت نداشتم چون میدونم ا ...

الان گریه کنی بهتره بری ب بمبست بخوری 

وایسا جلوشون براعلایقت بجنگ تو یه آدمی 

چطور این حس رو داری خوشبختی برات چیه؟

خدا کمکم کرد ازدواج دومم موفق بودهمسرم انسانه فقط همین 

خونوادش انسانن خدامیشناسن 

ببین چقدزجر کشیدم قدر کسی ک باهام مهربونرو چقدمیدونم شاید همسرم یه قطره از خداست مرد رویاهام بودهمیشه