2777
2789

کوچولوت چند وقتشه؟

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ات رو بغل کن تو بغلت نگه دار آرامشت بگرده بعد هم باهم استراحت کنین اون جز تو کسی رو نداره

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
چرا

دو تا بچه پشت هم کوچیک دارم

از همون اولی شوهرم دوست نداشت بچمو جایی بزارم یه در هفته یا ماهی.من کاری انجام بدم یا بیرون برم.یکی بود باز نهایت با کالسکه بیرون میرفتم هوا میخوردم

دومی که اومد اوضاع من بدتر شد .چند روز چند روز از در خونه نمیتونم بیرون برم،دارم خفه میشم از تنهایی 

شوهرمم صبح میره شب ساعت 11 12 میاد

بنده دقیقا یک ساعت و نیم پیش ی فروپاشی روانی کامل داشتم 

گریه کردم تو بالشت جیغ زدم دندونامو به هم فشار دادم 

بعدم رفتم صورتمو شستم ظرفارو شستم 

الان نشستم پیش بچه ها تی وی میبینم و خوبم ولی از رو اعصاب داغون مدام دارم به این فک میکنم چی بخورم 👩🏻‍🦯

میدونی جانم همه مادرها این مدل روزها رو تجربه میکنن به نظرم حالا کمتر یا بیشتر 

چاره ای نیست 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴