2777
2789
عنوان

یه خاله دارم بی خیاااال بی خیال

306 بازدید | 17 پست

خیلی هم شاد و سرحال و باحوصله است

کاش اینطوری بشم🥲

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمش گرم همون خوبه

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

این آدما حرص منو درمیارن😬

منم😂😂ولی خب این ها زندگی بهتری دارح

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
من یه عمه دارم ریلکسسسس یعنی دنیا به کتفش نیس

همه فکرش اینه جایی که میره با خودش تخمه ببره بخوره حتی اولین بار قرار بود بره کربلا رفت تخمه خرید در قدم اول وقتی کنسل شد گفت انا رفتم تخمه خریدم فکر کردم میریم اما نشده🤣

منم😂😂ولی خب این ها زندگی بهتری دارح

خب بقیه از دست اینا زندگی خوبی ندارن

یه کاری می‌سپاری بهشون پیر میشی تا انجام بدن

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ریلکس بودن خیلی خوبه منتها بعضیا ز غوغای جهان فارغن اونا دیگران رو آزار میدن با بیخیالیشون نسبت به وظایف اگه گزینه اوله حتما ازش یاد بگیر

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خوش بحالشون، دست خودش که نیست ذاتن اینجورین

خودش میگه هر وقت زندگی رو جدی میگیرم داغون میشم برای همین سعی میکنم به قسمت طنز ماجرا نگاه کنم

همه فکرش اینه جایی که میره با خودش تخمه ببره بخوره حتی اولین بار قرار بود بره کربلا رفت تخمه خرید در ...

😂😂😂عزیزم