2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمیشه اینو از بقیه بپرسی !!! تو باید ببینی که هدفت چیه و چی میخوای از زندگی   

ولی کار برای رشته تجربی بیشتر هست 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

من امسال کنکور دادم

تموم شدم درواقع

از علایقت بگو 

از هر دو رشته به چیا علاقه داری

من تجربی خوندم ولی شدیدا به ریاضی علاقه داشتم

قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند
جدی ، چرا ؟

نمیدونم والا انگار کرم افتاد به جونم رفتم رشتمو عوض کردم واسه اینکه مثلا با دوستام یه کلاس و هم رشته باشم... بعدم دانشگاه ریاضی کاربردی قبول شدم پوستم کنده شد و... در صورتی که اگه تجربی مونده بودم و ادامه میدادم حدعقل پرستاری چیزی میشدم ... چون درسم خوب بود. میخوام بگم اگه درسخون هستی رشته ی تجربی آینده ی بهتری داره و زحمت کمتری

من امسال کنکور دادمتموم شدم درواقعاز علایقت بگو از هر دو رشته به چیا علاقه داریمن تجربی خوندم ولی شد ...

واقعیتش نمیدونم اصلا با خودم چند چندام 

مشکلم دقیقا با تجربی چیه ، تا همین چند روز پیش خیلی روی تصمیمم مصمم بودم ولی امروز که رفتم مدرسه وقتی به معلما و دوستام میگفتم میخوام برم ریاضی ، همه میگفتن چرا ، پشیمون میشی

حتی معاون مدرسه مون هم میگفت اشتباه نکن بمون تجربی

احساس میکنم رشته ی ریاضی هم تقریبا شبیه تجربیه 

نمیدونم والا انگار کرم افتاد به جونم رفتم رشتمو عوض کردم واسه اینکه مثلا با دوستام یه کلاس و هم رشته ...

همه اینو بهم میگن 

ولی به قول شما انگار کرم افتاده به جونم 

واقعیتش نمیدونم اصلا با خودم چند چندام مشکلم دقیقا با تجربی چیه ، تا همین چند روز پیش خیلی روی تصمیم ...

با مشاور صحبت کن

تغییر رشته الکی نیس

با مشاور صحبت کنتغییر رشته الکی نیس

اخه مشاور میخواد چی بگه ، همون حرف مردم عادی رو تحویل خودت میدن 

یه بار همون اول سال رفتم ، به این نتیجه رسیدیم که تجربی برای من بهترین انتخابه ولی بعدش همه اش پشیمون میشم 

ببین دقیقا اینجوریم که یکی باهام حرف میزنه ، قانعم میکنه بعد دوباره بعد ۲ هفته بر میگردم سر نقطه اولم 

اخه مشاور میخواد چی بگه ، همون حرف مردم عادی رو تحویل خودت میدن یه بار همون اول سال رفتم ، به این نت ...

😐😐مث خواهرم دمدمی مزاجی

یه مشاور خوب هیچ وقت حرف مردم عادی رو تحویلت نمیده

و هیچ فرد عادی ای هم نمیتونه مثل مشاور راهنماییت کنه