2777
2789
از من همون طوره صبحا یکم ورمش خوب میشه ولی تا یه چیزی بخورم دیگه کم کم شروع میشه ولی قرص سوپرمینت با ...

دقیقا مامان منم میکه چیزی خوردنی بدتر میشه و اینکه شمام وایسادنی چیزی حس نمیکنین؟مامانم میگه نشستنی فقط اونطوریم 

دقیقا مامان منم بیچاره میگع دیگه چندین ساله عادت کردم 

از من همون طوره صبحا یکم ورمش خوب میشه ولی تا یه چیزی بخورم دیگه کم کم شروع میشه ولی قرص سوپرمینت با ...

این قرص که گفتین گیاهیه؟مامانم دایمکت جویدنی میخوره اونم بد نیس اگه این خوبه عوارض نداره اینو بگیرم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=362552413]این قرص که گفتین گیاهیه؟مامانم دایمکت جویدنی میخوره اونم بد نیس اگه این خوبه عوارض نداره اینو بگیرم؟[/Qطعم نعنا میده عوارض نداره دایمتکون برا من اثر نداشت

چطور مثلا ورمشا میگید

میگه پایین شکمم البته میگه پایین معدمم هس 

انگار ورم داره چندییین ساله هر دکتری بردیم میگن چیزی نیس یا میگن اعصابه یا قرص معده اینا میدن که اونم معده ربطی به زیر شکم نداره که 

پارسال بردیم متخصص گوارش گف روده هاش عصبیه فقط بره پیاده روی

میگه پایین شکمم البته میگه پایین معدمم هس انگار ورم داره چندییین ساله هر دکتری بردیم میگن چیزی نیس ی ...

باید تحمل بشه و غذا های نفاخ نخوره من الان می‌دونم چی بهم نمی سازه سعی می کنم نخورم یا کم بخورم

من ده روزی میشه عرق نعنا یه استکان ونصف استکان گلاب یک قاشق غذاخوری بارهنگ با نصف استکان آبجوش میزام تا پنج دقیقه بجوشه بعد می خورم یه استکان صبح ناشتا و موقع خواب یه استکان خیلی بهترم خیلی خیلی خداراشکر