2777
2789

شما وقتی مادرتون رفت چه جوری زندگی کردین چطور کنار اومدین چه مشکلاتی داشتین نزدیک یه ساله مادرم از دست دادم تنها کسی بود که باهاش راحت بودم حال دلم می‌فهمید ارومم می‌کرد ولی نیست الان شما از تحربتون بگین چیکار کنم با بی مادری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سخته من ۳۱ساله مادرمو از دست دادم 

۷سالم بود .خیلی خیلی سخته 

ولی زندگی بالا و پایین زیاد داره چه کار میشه کرد 

همین الان وقتی دوستام میگن خونه مامانم رفتیم .

گاهی اوقات میگم کاشکی بودی 

۶ساله ندارمش تا دوسال اول یه مرده متحرک با کلی قرص بودم.کم کم قبول کردم زیاد دیگه بهش فکر نمیکنم چون داغون میشم حتی سر خاکم زیاد نمیرم .مجبوری زندگی میکنم.مخصوصا اینکه جلوی خودم فوت کرد   

واقعا سخته من ۳۱ساله مادرمو از دست دادم ۷سالم بود .خیلی خیلی سخته ولی زندگی بالا و پایین زیاد داره چ ...

من یه برادر کوچیک دارم دلم براش خیلی میسوزه اخلاقم با پدرم جور نیست اصلا دلم نمیخواد برم خونه ی مادر انگار خفه میشم اونجا

واقعا سخته من ۳۱ساله مادرمو از دست دادم ۷سالم بود .خیلی خیلی سخته ولی زندگی بالا و پایین زیاد داره چ ...

ببخشید اینو میگم چون شما تو بچگی طعم بی مادر چشیدن برادران کوچیک چه توصیه ای دارین به هرحال خیلی بهتر می‌فهمین چی اذییتون میکرد

مام پدرمون بده

پدر من خیلی بی‌تابی مادرم میکنه همیشه گریه میکنه کمرش خم شده ولی اصلا نمیتونم ته دلم باهاش کنار بیام خیلی سعی میکنم نمیخوام گناه کنم ولی اصلا دلم با پدرم صاف نمیشه 

پدر من خیلی بی‌تابی مادرم میکنه همیشه گریه میکنه کمرش خم شده ولی اصلا نمیتونم ته دلم باهاش کنار بیام ...

من ی قطره اشکم تو چشم بابام ندیدم حتی یبارم نیومد پیشمون وقتی بی تابی میکردیم بغلمون کنه