شما وقتی مادرتون رفت چه جوری زندگی کردین چطور کنار اومدین چه مشکلاتی داشتین نزدیک یه ساله مادرم از دست دادم تنها کسی بود که باهاش راحت بودم حال دلم میفهمید ارومم میکرد ولی نیست الان شما از تحربتون بگین چیکار کنم با بی مادری
روحشون شاد عزيزم الهي ديگه غم نبيني.. همسرم مادرشو الان ٦ ساله از دست داده و واقعا هميشه هم فكرش پيششه… هنوز اثرات حال بدياش و استرس ها روش هست..واقعا سخته كنار اومدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۶ساله ندارمش تا دوسال اول یه مرده متحرک با کلی قرص بودم.کم کم قبول کردم زیاد دیگه بهش فکر نمیکنم چون داغون میشم حتی سر خاکم زیاد نمیرم .مجبوری زندگی میکنم.مخصوصا اینکه جلوی خودم فوت کرد
پدر من خیلی بیتابی مادرم میکنه همیشه گریه میکنه کمرش خم شده ولی اصلا نمیتونم ته دلم باهاش کنار بیام خیلی سعی میکنم نمیخوام گناه کنم ولی اصلا دلم با پدرم صاف نمیشه