2777
2789
عنوان

شروع کردم ب خودزنی 🙂💔

449 بازدید | 17 پست

بچه ها شوهرم قبلاً خیلی باهام خوب بود مریض ک میشدم ماساژم میداد بجام کارارو میکرد  توجه میکرد بهم اما الان اصلا اینجوری نیست 😭 من خودم ادم بشدت احساسی ام ینی اگه خدام ی شوهر مث خودمو بهم میداد الان بهترین زندگی رو داشتم 😭 شوهرم مث من نیست اصلا  مثلا من دوست دارم راجب زندگیمون باهم حرف بزنیم اما اون اینجوری نیست تا یکم سرد میشه من میرم باهاش حرف میزنم  اما اون انگار ن انگار  دلم گرفته  حوصله هیچکیو ندارم حالم انقد خرابع شروع کردم ب خودزنی  همش خودمو میزنم  دارم دیونه میشم  بنظرتون چیکار کنم  دوس دارم جدا شم اما مامانم اینا دق میکنن از ی طرفم دلم زود تنگ میشه هرشب باید با گریه بخوابم چیکار کنم بنظرتون بچه ها  حالم خرابع  کم کم دارم دیونه میشم🥲💔 کاش خدا یکی مث خودمو سر راهم قرار میداد دارم اذیت میشم بشدت 🥺من خیلی دختر ارومی بودم  از وقتی ازدواج کردم دیونه شدم 😭 ۹ماهه عروسی کردم  تو این ۹ماه یبار مث ادم نبود خیلی موودیه بلد نیست توجه کنه  تمام خوانوادش اینجورن حتی خواهراش💔🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زيادي سخت گرفتي ميخواي خودتو مريض كني؟😐😐😐اوايل ازدواج يراي همه سخته تا دو طرف باهم سازگار بشن چند سالي زمان ميبره

بعد اينكه يكى مثل خودت وجود نداره بچه نباش

ادمها باهم  متفاوتن و پذيرش تفاوتها زندگي رو ميسازه

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

همین ؟؟؟؟؟

مشکلت فقط توجهه؟؟؟؟

عامو ولم کن اینا مال فیلما و کااباس.ب نظرم خودت یه مشاورع برو

خیلی انتظاراتت از زندگی مشترک زیاده

همش ۹ماهه عروسی کردی مگه چند بار مریض شدی؟؟؟؟

بشین سر زندگیت

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

همین ؟؟؟؟؟مشکلت فقط توجهه؟؟؟؟عامو ولم کن اینا مال فیلما و کااباس.ب نظرم خودت یه مشاورع بروخیلی انتظا ...

چهارسال نامزد بودیم ارع خو اگه تو رابطه محبت نباشه از کجا بفهمیم  ک  طرف دوسمون دارع یا نه باید دوست داشتنی باشه ک زندگی کرد  بعدشم هردفعه بحثمون میشه اصن نمیاد معذرت خواهی حتی ی هفته طول بکشه

به نظر سما بايد پيش مشاور و روانشناس بري كسي كه خود زني ميكنه و فكرش حتي توي ذهنش مياد مشكل رواني داره و ميتونه خطرناك باشه

ميشه عضو كانال ايتام بشي🥺قيمتام خيلي ارزونه به حمايتتون نياز دارم https://eitaa.com/RangiLand2
خودزنى

هوم؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

چهارسال نامزد بودیم ارع خو اگه تو رابطه محبت نباشه از کجا بفهمیم ک طرف دوسمون دارع یا نه باید دوست ...

بیخیال 

بچه نباش زیر یه سقف با نامزدی فرق داره

حالا بشین سینمایی 

توفیق اجباری.     رو هم ببین هم طنزه هم یکم سرت میشه زندگی همیشه عاشقانه نیس